Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Ко ли помери комби Црвеног крста?

rss

25.08.2014. БХ

Пре пар месеци читали смо о огорченом учеснику у саобраћају који је описао своју вожњу и саобраћајне муке по граду.

Ко ли помери комби Црвеног крста?

Писао је тај несрећеник да му смета и комби Црвеног крста непрописно паркиран до самог семафора. Онда је то чуо или прочитао возач истог па га сутра дан паркирао на истој страни само мало даље, да не смета. Пар дана паркирао тако па наставио по старом.

А онда једног дана, тачније у суботу увече пролазим поред Црвеног крста и има шта да видим. Саобраћајка. Нашо се неко паметан па га помери. И ено га сада комби Црвеног крста прописно паркиран на другој страни улице, али без предње маске.А испред Црвеног крста ауто другог учесника сабраћајке видно улубљен. Сад је он заузео почасно место за паркирање.

Да ми је само да знам ко помери комби? Чисто човека да частим пиће. Бржи је од авиона, снажнији од локомотиве, ефикаснији од паука.

Шалу на страну. Непрописно паркирање у Алексинцу је огроман проблем. Изгледа да се чека да неко настрада па да се онда реагује. Незванично сам сазнао да је након ове саобраћајке која се догодила у суботу увече испред Црвеног крста дошло и до опште туче. Ако неко зна детаљније ихформације нека нас информише. Уједно шаљем апел Полицијској станици Алексинац да напише једно саопштење.


# саобраћај Црвени крст саобраћајна незгода комби
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима