Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Да ли је Паркинг сервис најбоље решење за касарну

rss

11.08.2014. Д. Остојић

Кад је у Алексинац дошао Братислав Гашић очекивао сам да ће решење
касарне бити тема број 1.

Да ли је Паркинг сервис најбоље решење за касарну

Драго ми је да су алексиначки напредњаци добар део разговора везали за питања на тему касарне. Оно што ме је разочарало јесте информација да се креативност на тему како искористити део касарне завршила на идеји да се тамо направи велики јавни паркинг са наплатом и да се формира паркинг служба која ће са улица Алексинца довозити аутомобиле на овај паркинг.

Чињеница је да је паркинг простор велики проблем Алексинца, али постоји један још већи проблем. Зове се НЕЗАПОСЛЕНОСТ.

Подсећања ради 8500 људи на бироу. Па зар није боље уместо паркинга направити једну мини пословну зону. Оспособити струју, воду и гас и то понудити пословним људима да ту отворе производне погоне, или магацине, дистрибутивне центре итд. Довољно је да у току једне године ту посао добије 300 људи па ће проблем незапослености бар мало бити ублажен.

Овако изградњом паркинга ће једна добра локација бити обесмишљена, нити ће ту људи паркирати, нити ће то решити проблем недостатака паркинг простора у Алексинцу.

Добронамерни предлог локалној власти, усмерите све ресурсе на стварање услова за запошљавање.То је једини начин да Алексинац буде град коме ће људи долазити, а не општина из које ће бежати.


# касарна општина незапосленост Душан Остојић паркинг аутомобил Братислав Гашић
@zubarcina @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима