Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексиначко породилиште несметано ради

rss

13.11.2014. Д. Остојић

Градом круже нетачне информације да је алексиначко породилиште затворено.
Оно што је тачно, јесте да алексиначко породилиште није ниједног минута било затворено.

Алексиначко породилиште несметано ради

Цео проблем је настао оног момента када је објављена прича о родитељима чије је дете преминуло, након порођаја мајке. Не желим да улазим у коментар тог случаја док се не заврше све неопходне истражне радње.

Износим став као родитељ чија су оба детета рођена у алексиначком породилишту. О алексиначком породилишту имам само речи хвале. Чисто, миришљаво и оно што је најважније тамо ради медицинско особље за које имам да кажем само најбоље. И да будем потпуно искрен, једина замерка породиља у то доба је била да су душеци неудобни.

Сигуран сам да о српском здравству чији сам и ја један мали шраф може да се упути низ критика, како оних са разлогом тако и оних без разлога, али на том списку институција које треба критиковати, алексиначког породилишта нема.

И да закључим, алексиначко породилиште несметано ради. Остаје само да држава обезбеди боље материјалне услове за младе брачне парове, па да се створе услови да српски родитељи чувају по три или четири детета и да се сваке године у Алексинцу роди бар 1000 беба.

 


# Душан Остојић породилиште Општа болница
@zubarcina @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима