Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Трудница преминула у болници у Алексинцу након што је родила дете

rss

13.08.2019.

Трудница Данијела Крстић (30) преминула је у Општој болници у Алексинцу у петак 9. августа након што је родила здраво мушко дете. Њена породица и пријатељи кажу да је потпуно здрава била када је отишла у болницу и да је преминула због немара лекара.

Фото: Курир

Два дана Курир покушава да сазна у болници узрок смрти ове жене, али нам је речено да то сада није могуће.

Она са мужем Звонком има двоје деце, ћерку Анасатасију и сина Луку.

Весела породица Крстић је уместо радости у кући, сахранила мајку Данијелу 12. августа на Новом гробљу у Алексинцу.

- Страшно је шта су нам урадили са породицом. Њен термин за порођај је био 4. августа. Не знамо шта су чекали, што је нису породили. Причали су нешто да има проблема са притиском и слично. Она је имала две индукције, па нас све чуди што је одмах нису слали за Ниш или у Београд. Највећу страхоту је доживео њен супруг Звонко коме су јавили да је добио дечака, али да не може да види супругу јер јој нешто није добро. Ушао је у на гинеколошко у болници и затекао је покривену чаршавом. Страшно, само то могу да кажем - рекла нам је једна рођака.

Када је супруг дошао у болницу и сазнао за ненадокнадив губитак, он је у афекту поломио врата, па је и полиција интервенисала у ноћи између 9. и 10. августа.

- Драги пријатељи , хвала свима на саучешћу поводом смрти моје супруге Данијеле. Њу неће ништа да ми врати, али само желим да се зна да је била здрава и јака и пресрећна што це родити дечака.Била је у рукама тих истих људи или касапина да их боље назовем који су ми је узели за цео зивот, а децу оставили без мајке, без трунке савести. Нико од њих није хтео или смео да ме погледа у очи. Ја сам три сата чекао да ми кажу шта се десава, ћутали су, крили да би на крају силом ушао у породилиште и нашао своју супругу мртву и покривену чаршавом. Јадница је умрла због нечије немарности, неодговорности, бахатости. Надам се да је време да истина изађе и да се зна какви стручњаци одлучују о нашим животима и животима наших најмилијих. Они могу све и код њих је све лако. Мислим да је велика срамота за болницу, за гинекологију, за докторку Снежу која је допринела томе да моја породица буде завијена у црно, а моја деца остану сирочићи. Надам се да има правде и да ће судити и људи и бог. Ја ћу да се борим свим силама да докажем истину - написао је отац и супруг Звонко на друштвеним мрежама.

Из породице сазнајемо да је беба коју је Данијела родила добро.

Извор: Курир.рс/М.С


# породилиште порођај Општа болница смрт Данијела Крстић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима