Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Ако може Београд на води, може ваљда и МЕТАЛИКА на Краљевици

rss

05.08.2015.

Брате, је л' стварно долази МЕТАЛИКА идуће године, знаш ли нешто, сваког дана ме пита неко.

Ако може Београд на води, може ваљда и МЕТАЛИКА на Краљевици

Тек кад сам стигао кући и скинуо зелену наруквицу и акредитацију око врата, схватио сам зашто су ми постављали свакодневно таква шитања.

За сад је сигуран, како кажу организатори, рехабилитовани рокер Џибони и његов, како рече, брат Влатко, као и Парни ваљак.

У овој земљи свашта се дешава чуда су могућа, ево јутос прочитах ГУЧА без турбо фолка, значи шта су певали, певали су, нема народњака, а нема више ни српске мајке ЦЕЦЕ, тако је одлучило тамошње ново руководство општине Лучани.

Можда су се угледали на колегу Сашу Мирковића, колегу из Зајечара, иначе естрадног менаџера који је препородио Гитаријаду у Зајечару и бомбасто најављује нову 50. јубиларну по реду.

Ријечки састав Sileth је победник Гитаријаде, а ревијално вече је отворила група Галија која је 1978. године наступила као демо бенд и однела победу и тако су после 37 година успели да постану роконачелници.

Therapy, гости из Уједињеног краљевства су били прави странци на овој манифестацији. Били су одушевљени гостопримством и енергијом својих фанова. из Југоисточне Србије.

Генерацији 5, а затим и Електричном оргазму, припала је част да спусте завесу 49 Гитаријаде.

Сви једва чекају 50. по реду, најављују се велика имена домаће и иностране сцене, а шта ће бити од свега тога видећемо.

Полако се пакују шатори, вреће, пале мотори, а моја екипица буди нашу рокерску стојадинку, која се поштено одморила за време Гитаријаде. Пролазимо поред Краљевице, где се полако растура бина, скупљају лименке, пластичне чаше, флаше. застајемо испред једног данима окупираног дракстора, где само они најупорнији испијају последњу боцу пива. Један матори непознати рокер ме пресече чувеним питањем "извини је л' стварно долази МЕТАЛИКА идућег лета".

Ја му само одговори, онако из топа, па ако може Београд на води, може ваљда и МЕТАЛИКА на Краљевици.

Поздрав од вашег Сасе Гидре, МЕТАЛИКИНОГ ДОБРОГ ДРУГА


# Београд Гитаријада Зајечар Саша Мирковић Београд на води Саша Марковић Гидра Гидра Металика
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима