Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

У припреми Збирка из информатике професора Милана Динића

rss

02.03.2017.

Милан Динић, професор информатике недавно је био гост у емисији Наука, на нишкој телевизији НТВ и истакао да са Издавачком кућом БИГЗ школство припрема Збирку задатака и тестова из информатике и рачунарства

У припреми Збирка из информатике професора Милана Динића

Милан Динић, професор информатике недавно је био гост у емисији Наука, на нишкој телевизији НТВ. Том приликом он је истакао да са Издавачком кућом БИГЗ школство припрема Збирку задатака и тестова из информатике и рачунарства од 5. до 8. разреда.

- Имајући у виду да годинама припремам ученике за такмичење из информатике, као и чињеницу да постојећи уџбеници не задовољавају критеријуме које савремена технологија намеће, одлучио сам да својим ђацима помогнем тако што ћу припремати материјал за сваки час. Тај материјал користиле су и моје колеге, којима је био значајна подршка у извођењу наставе. Многи од њих сугерисали су ми да задатке и тестове преточим у књигу, а издавачка кућа БИГЗ школство препознала је вредност мог дугогодишњег рада и отуда сарадња са њима на припреми Збирке – рекао је професор Динић у емисији.

Том приликом он је нагласио да је БИГЗ школство ове године подржало Међународно такмичење из информатичке и рачунарске писмености „Дабар“ које било одржано у Београду, Новом Саду, Нишу и Крушевцу.

www.skolskiportal.rs


# Милан Динић информатика
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима