Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Проблематичан прикључак општинског WC-а

rss

09.07.2014. Д. Остојић

Прича око општинског тоалета никако да се смири. Иако је у изградњу општинског WC-а уложено 30.000 евра, тај новац није био довољан да се одраде сви радови.

Проблематичан прикључак општинског WC-а

Наиме прикључак за канализациону мрежу у улици Душана Тривунца остао је незавршен. Радови су дошли до фазе прикључења на канализациону цев, али од бетонирања и асфалтирања још увек нема ништа.

По за сада непотврђеним информацијама проблем је настао око тога ко ће финансирати завршне радове за прикључак општинског WC-а на канализациону мрежу. Једна страна тврди да то треба да плати општина, док општинари кажу да то треба да буде трошак комуналног предузећа.

Док се они не буду договорили, тротоар у улици Душана Триивунца остаће разрован.

По потврђеним информацијама, о овом случају је обавештена надлежна инспекција, али они нису желели да реагују јер сматрају да је цела ствар исполитизована између појединих представника власти. И док се они међусобно не договоре, инспекција ће стајати по страни, неће се укључивати у проблем.

Мени се намеће само једно питање.

Ако се већ нешто одради, доста пара потроши, у овом случају 30.000 евра, па зар је могуће да то не може да се доведе до краја, и да због 500 евра колико кошта бетонирање тог простора, цео тротоар на споредном улазу у општину и даље буде разрован?


# општина WC тоалет Душана Тривунца
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима