Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Problematičan priključak opštinskog WC-a

rss

09.07.2014. D. Ostojić

Priča oko opštinskog toaleta nikako da se smiri. Iako je u izgradnju opštinskog WC-a uloženo 30.000 evra, taj novac nije bio dovoljan da se odrade svi radovi.

Problematičan priključak opštinskog WC-a

Naime priključak za kanalizacionu mrežu u ulici Dušana Trivunca ostao je nezavršen. Radovi su došli do faze priključenja na kanalizacionu cev, ali od betoniranja i asfaltiranja još uvek nema ništa.

Po za sada nepotvrđenim informacijama problem je nastao oko toga ko će finansirati završne radove za priključak opštinskog WC-a na kanalizacionu mrežu. Jedna strana tvrdi da to treba da plati opština, dok opštinari kažu da to treba da bude trošak komunalnog preduzeća.

Dok se oni ne budu dogovorili, trotoar u ulici Dušana Triivunca ostaće razrovan.

Po potvrđenim informacijama, o ovom slučaju je obaveštena nadležna inspekcija, ali oni nisu želeli da reaguju jer smatraju da je cela stvar ispolitizovana između pojedinih predstavnika vlasti. I dok se oni međusobno ne dogovore, inspekcija će stajati po strani, neće se uključivati u problem.

Meni se nameće samo jedno pitanje.

Ako se već nešto odradi, dosta para potroši, u ovom slučaju 30.000 evra, pa zar je moguće da to ne može da se dovede do kraja, i da zbog 500 evra koliko košta betoniranje tog prostora, ceo trotoar na sporednom ulazu u opštinu i dalje bude razrovan?

Komentara: 1


# opština WC toalet Dušana Trivunca
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+9) (-0)

    Boban 10.07.2014.
    Privreda propala, da probamo da izvozimo ludilo mozga? Imamo ga u izobilju.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima