Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

СНС директорка моћнија него икад

rss

15.09.2015. Д. Остојић

Директорку ПУ Лане су многи везивали за нову СНС комбинаторику по којој је у току план о њеној смени.

СНС директорка моћнија него икад

Истраживањем ове теме сазнали смо за пар детаља, о којима је у политичким кухињама власти било речи, и један од могућих закључака је да Виолета Поповић ужива безрезервно поверење председника ОО СНС Алексинац Ненада Станковића и дела његових сарадника.

Једна од верзија и разлога за смену гђ. Поповић био је решавање запослења потпредседника ОО СНС Алексинац, професора Славољуба Величковића.

Након што је професор Величковић остао без посла, требало је решити то питање, а једна од варијанти је била управо постављење за в. д. ПУ Лане, уместо Виолете Поповић. Ко је, и због чега, одустао од овог плана нисмо успели да сазнамо. Оно што је реално стање на терену, јесте да је СНС директорка моћнија него икада.

И поред тога евидентни су проблеми унутар установе, о чему сведочи и коментар нашег читаоца:

"Испод сваког нивоа је ово што се код нас ради. ПУ Лане је одувек као установа била за сваку похвалу и сада је што се тиче рада и односа према својим корисницима. Чињеница је да су се међуљудски односи погоршали од када је горе наведена директорка преузела руководство над установом. Ружно је то што се она меша у оно што је се не тиче, ко се с ким дружи, забрањује и ригорозно кажњава оне који се друже с неким ко њој не одговара. Прост пример: од кад није добра с бившом директорком Аницом запослени морају да игноришу Аницу, у супротном трпе последице, од кад се замерила с Грујом шиканира његову вереницу и сваког ко се с њима друзи, а да не пишем о случају Данијеле и Жике, итд. Иста песма."

"Овај проблем из дана у дан постаје све већи, тензија расте, сплетке и трачеви се шире тамо где им није место! Рејтинг је све гори, установа на лошем гласу, људи огорчени, поједини живе у страху од ње и покоравају јој се. Општи хаос. Верујем да постоји решење за све то и да ће се ускоро све решити на задовољство свих. "

Алексинац Нет је у пар наврата покушао да дође до директорке и у интервјуу покуша да за читаоце одгонетне све теме, али госпођа Поповић до сада никада није пристала на разговор.

 


# СНС интервју Лане ПУ Виолета Поповић Ненад Станковић Алексинац.Нет Славољуб Величковић
@sns_aleksinac @aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима