Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Млађан је после 40 година упознао мајку и сестру

rss

01.10.2021. Мондо

Млађан Радивојевић (40) из Доњег Адровца код Алексинца после 40 година упознао је мајку и сестру након што је сазнао да је украден као беба из породилишта у Крушевцу.

Фото: Print screen

Сусрет се десио у Радивојевићевој кући, а видео је на свом Фејсбук профилу објавио Радиша Павловић, председник Удружења за истину и правду о бебама.

На снимку се види како Млађа и његова сестра Марина седе загрљени. Поред њих, на видеу су и Маринин супруг, Млађина супруга Милица са њиховом бебом, Радиша и Млађанова усвојитељка Верица Радивојевиц. Радишина мајка Милица није желела да се снима.

Срећан дан за Србију

Радиша је на снимку навео да је ово јако срећан дан за целу Млађанову породицу, али и Србију.

“Ево нас из Млађине куће. Овде је цела породица, брат и сестра који су се загрлили. Ту је Маринин муж Влада, Млађанова супруга Милица која је и заслужна за све ово”, испричао је Радиша.

Он је додао да је загрлио Млађанову биолошку мајку Милицу и усвојитељку Верицу Радивојевић.

“Милица нас је замолила да јој не снимамо лице јер не жели да се излаже јавности. Разумемо је јер је у великом шоку. Ту је и Млађанова усвојитељка Верица која ми каже да никад не би узела дете да је знала да је украдено из породилишта”, нагласио је председник Удружења за истину и правду о бебама.

Извор

 


# Крушевац Доњи Адровац Радиша Павловић крађа беба
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима