Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Коме смета успешан фудбалски клуб у Суботинцу?

rss

13.08.2014. Д. Остојић

Политичарима су пуна уста развоја села и пољопривреде, а кад се појави неко ко окупља младе на селу, врло брзо се нађу појединци који до желе да покваре.

Коме смета успешан фудбалски клуб у Суботинцу?

Кренимо редом.

Фудбалски клуб у Суботинцу је кренуо успешним путем. Ушли су у виши ранг такмичења, припремили екипу за првенство, оспособили терен и услове за игру и тренинг, и оно што је најважније обезбедили шездесетак малишана који редовно тренирају на терену у Суботинцу. Све је било лепо до данас.

"Дошла је екипа из алексиначког водовода и исекла цеви за техничку воду којом смо поливали игралиште, тиме ће од онако добро припремљеног терена, игралиште у Суботинцу постати једна спечена ливада." истиче наш саговорник.

Трагом ове вести кренули смо у истраживање целе приче. Од наших саговорника смо сазнали занимљиве детаље:

"Та вода која је служила за поливање игралишта је техничка вода, није за пиће. То је вода која из језера стиже у фабрику за прераду воде Бресје. То је био прикључак на муљни испуст. То значи да никога нисмо угрожавали, напротив, помагали смо да се редовно испушта вода из муљног испуста. Не могу да верујем коме је то сметало, па су дошли и не само да су искључили воду него су и цев исекли." истиче наш саговорник из управе клуба у Суботинцу.

Питали смо појединце из водовода, али нико није хтео званично да говори на ову тему. Зато смо пслали званично писмо директору водовода Драгиши Симићу.

Од наших извора из водовода смо сазнали да ова одлука није важила за све подједнако:

"Тачно је да смо фудбалском клубу у Суботинцу искључили воду, али на том прикључку смо оставили два прикључка којима вода није искључена. Ја не могу да знам зашто, питајте ове у руководству предузећа. Оно што знам јесте да смо фудбалском клубу морали да искључимо, и то смо и урадили." истиче један од запослених који није желео да му спомињемо име.

 


# фудбал вода Водовод и канализација ЈП Суботинац
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима