Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Колегинице убијене Милене у неверици кажу - Саша ју је пратио, прогањао, молио да се врати!

rss

16.12.2020. Вечерње новости

Дао јој је развод, али не и слободу. Откако је повредио руку много се променио, и тада су кренуле Миленине муке. Све је морала да ради сама, око куће, око стоке... Ујутру је мртва уморна долазила на посао у "Грамеру".

Колегинице убијене Милене у неверици кажу - Саша ју је пратио, прогањао, молио да се врати!

Овим речима, шокиране злочином, причају колегинице о Милени, коју је у уторак вече у Алексинцу убио бивши супруг Саша П. Кренуо је да је сачека, са собом је понео црвено плишано срце и очев пиштољ. Пуцао је у несрећну жену, па у себе. Милена је преминула на месту трагедије, а Саша је подлегао повредама у болници.

- Летос је решила да га напусти јер ју је психички малтретирао. Ипак редовно је одлазила кући јер је бринула о ћерки која се разболела пре неколико година, као и о трогодишњој унуци. Ипак, све то није утицало да на послу буде најбоља од свих нас, највреднија, најодговорнија.

Кажу да је живела сама у Алексинцу, приватно, али да ју је Саша стално прогањао и молио да се врати. Да је због њега мењала бројеве телефона.

- Он се чудно понашао последњих дана, недавно је измислио да је умрла у сну и јавио фирми. А онда је пре пар дана преко телефона почео да се опрашта од пријатеља, као да је добро испланирао да уради то што је урадио.

О Милени имају само речи хвале.

- Имала је тежак живот и пре брака. Мајка јој је умрла док је била мала. Деда је убио рођеног брата, па запалио кућу, а отац се одао алкохолу. Утеху је нашла у деци, у две ћерке. Једна се удала рано, отишла у Ражањ, а друга је пре пет година оболела од шизофреније. Сви смо потрешени вешћу да је овако завршила -кажу за „Вечерње новости“ колегинице покојне Милене.

Извор


# Алексинац убиство Брђанка
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима