Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Koleginice ubijene Milene u neverici kažu - Saša ju je pratio, proganjao, molio da se vrati!

rss

16.12.2020. Večernje novosti

Dao joj je razvod, ali ne i slobodu. Otkako je povredio ruku mnogo se promenio, i tada su krenule Milenine muke. Sve je morala da radi sama, oko kuće, oko stoke... Ujutru je mrtva umorna dolazila na posao u "Grameru".

Koleginice ubijene Milene u neverici kažu - Saša ju je pratio, proganjao, molio da se vrati!

Ovim rečima, šokirane zločinom, pričaju koleginice o Mileni, koju je u utorak veče u Aleksincu ubio bivši suprug Saša P. Krenuo je da je sačeka, sa sobom je poneo crveno plišano srce i očev pištolj. Pucao je u nesrećnu ženu, pa u sebe. Milena je preminula na mestu tragedije, a Saša je podlegao povredama u bolnici.

- Letos je rešila da ga napusti jer ju je psihički maltretirao. Ipak redovno je odlazila kući jer je brinula o ćerki koja se razbolela pre nekoliko godina, kao i o trogodišnjoj unuci. Ipak, sve to nije uticalo da na poslu bude najbolja od svih nas, najvrednija, najodgovornija.

Kažu da je živela sama u Aleksincu, privatno, ali da ju je Saša stalno proganjao i molio da se vrati. Da je zbog njega menjala brojeve telefona.

- On se čudno ponašao poslednjih dana, nedavno je izmislio da je umrla u snu i javio firmi. A onda je pre par dana preko telefona počeo da se oprašta od prijatelja, kao da je dobro isplanirao da uradi to što je uradio.

O Mileni imaju samo reči hvale.

- Imala je težak život i pre braka. Majka joj je umrla dok je bila mala. Deda je ubio rođenog brata, pa zapalio kuću, a otac se odao alkoholu. Utehu je našla u deci, u dve ćerke. Jedna se udala rano, otišla u Ražanj, a druga je pre pet godina obolela od šizofrenije. Svi smo potrešeni vešću da je ovako završila -kažu za „Večernje novosti“ koleginice pokojne Milene.

Izvor


# Aleksinac ubistvo Brđanka
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima