Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Филиповић: Претили ми сину, поднећу кривичну пријаву против извршитеља

rss

15.12.2019. Н1

Ранко Филиповић из околине Алексинца најавио је за Н1 да ће покренути кривичну пријаву против извршитеља из Ниша Миљана Трајковића, зато што је један од његових представника претио бибер спрејем његовом малолетном сину и одузимањем мобилног телефона. Против Трајковића су, како сазнајемо, и нека удружења за заштиту животиња најавила кривичне пријаве јер су, после пописивања имовине Филиповића, животиње гладовале четири дана, а две су угинуле.

Фото: Print screen

Филиповић је за Н1 испричао да је његов син имао намеру да сними грубо понашање групе људи које је 5. децембра увече извршитељ послао због дуга по пресуди алексиначког Основног суда.

Када је укључио камеру, уперен му је спреј у очи и запрећено да ће бити употребљен, каже Ранко Филиповић, док извршитељ Миљан Трајковић тврди - да се ништа од тога није догодио. Он није негирао да колеге на извршењу носе спреј, "али у циљу самоодбране".

Каже да је и полиција била присутна, што потврђује и дужник Филиповић. Спорно је, међутим, како су се полицијаци из станице Алексинац ту нашли, пошто из Полицијске управе у Нишу тврде да спорне вечери полиција није позивана, нити је интервенисала у селу Лужане.

"Они су ужурбано звали полицију, да не бисмо ми први позвали. Нисмо имали телефон ни ја ни дете код себе јер су они упали изненада. Онда је неко од њих позвао полицију", каже Филиповић.

Н1: Полиција је дошла?

"Да, дошли су, стајали су овде са упаљеном ротацијом, паркирани иза кола извршитеља. Дошли до нас, питали ме: "Ранко, шта је проблем?". Ја сам рекао да ништа није проблем, никог нисмо гурали, псовали, вређали...", рекао је Филиповић.

Н1: У полицији кажу да нико од њихових припадника није био на лицу места. Јесте ли Ви сигурни да су то били полицајци?

"Да, полицајци. Са полицијским колима", тврди Филиповић.

Извор: Н1


# извршитељи Телевизија Н1 Ранко Филиповић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима