Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Дирекција или Предузеће за путеве, ко је крив?

rss

09.02.2015. Д. Остојић

Данашњи ланчани судар је иницирао многе критике на рачун алексиначког предузећа за путеве.
Наши читаоци сматрају да је то предузеће главни кривац што су алексиначки путеви неочишћени.

Дирекција или Предузеће за путеве, ко је крив?

Трагајући за реалним кривцем установили смо да и у овон теми има доста политике, тихог бојкота међу функционерима СПС и СНС. Ево и зашто. Од нашег саговорника смо сазнали интересантне детаље:

"Предузеће за путеве ради послове чишћења путева по налогу Дирекције за урбанизам. Дакле да би радници предузећа за путеве могли да изађу на терен и очисте снег, за то морају да имају дозволу или боље рећи налог надлежних из Дирекције, јер ће тај налог бити и основ плаћања извршене услуге очишћених путева. Предлажем да проверите зашто Дирекција није на време издала налог, и омогућила радницима Предузећа за путеве да на време очисте снег са коловоза?"

Из кругова политичара у власти постоји једно занимљиво објашњење.

"У коалицији постоји тихи међусобни бојкот кадрова СПС-а и СНС-а, а у самом СПС-у поједини људи из Дирекције покушавају да саботирају Предузеће за путеве. Иначе обојица директора, и Живадиновић и Ненадовић су високи функционери СПС-а. У том прикривено сукобу на релацији Дирекција - Предузеће за путеве треба тражити и одговор на питање зашто алексиначки путеви нису чишћени, иако је свима познато да зими најчешће пада снег и на свим коловозима дуж наше општине. "

 


# СНС СПС Драгослав Ненадовић Драгослав Живадиновић саобраћај Дирекција поледица Предузеће за путеве ЈП зима
@sns_aleksinac @socijalisti @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима