Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Друштво

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 787  Приказано: 31 - 40

У Алексинцу већ 20 дана не издају смртовнице, грађани у проблему због оставинских расправа

Јужне вести 22.01.2019.

Од почетка 2019. године у Алексинцу се не издају изводи из матичне књиге умрлих - смртовнице, па се поједини Алексинчани жале да им је блокирана исплата наслеђених пензија јер не могу да доставе овај документ који им банка тражи као доказ. Из Матичне службе овог града кажу је проблем технички, али и да ће бити отклоњен данас или сутра.

опширније

Коментара: 0

Алармантно стање због неодговорности ЈКП-а

19.01.2019.

Ових дана Алексинац и околина су под снегом и ледом, али и ђубретом. Комуналне службе већ месец дана не раде свој посао. Стање у Делиграду није ништа боље, што потврђују и слике које су нам послали наши читаоци.

опширније

Коментара: 0

Немар радника ЈКП-а није заобишао ни село Дражевац

16.01.2019.

Грађани центра Алексинца се жале на немар радника ЈКП-а Алексинац. То је оно што ми објављујемо. Али се не запитамо како је тек у селима Алексиначке општине. Нисмо ни очекивали другачије. Ни околна села није заобишао немар надлежних, може се рећи да је код њих много горе.

опширније

Коментара: 0

Грађани незадовољни радом Комуналног предузећа

Душан Остојић 16.01.2019.

Иако су рачуни за комуналне услуге уредно стигли за плаћање, и овог уторка, нема екипе комуналног предузећа да ђубре избаци.

опширније

Коментара: 1

Дивља депонија у Алексиначком Руднику, ангажована инспекција

16.01.2019.

Месецима мештани Алексиначког Рудника моле да им надлежни реше проблем јер се због ђубрета које се гомилало створила дивља депонија у овом насељу, а тврде да око ње има и пацова, па се боје заразе.

опширније

Коментара: 1

Оптужбе на рачун бившег директора Високе школе за васпитаче у Алексинцу

Вечерње новости 15.01.2019.

Оптужбе на рачун бившег директора високе школе за васпитаче у Алексинцу. Др Кука: Обрадовић не пориче да је надзирао колеге са кућног рачунара

опширније

Коментара: 2

Таушановићева улица добила осветљење

Вукан Остојић 14.01.2019.

После скоро сваког текста добијемо како похвале, тако и критике. Критике су биле упућене на то што има више критичких, него похвалних текстова. Одлучили смо да то исправимо.

опширније

Коментара: 2

Брдо ка Палилули под ледом

09.01.2019.

Када се пође од пумпе "Лукоил" према насељу Палилула, или када се пође од насеља Палилула ка центру града, нећете моћи да прођете а да не запазите или осетите лед под ногама.

опширније

Коментара: 9

Алексиначки Рудник - некада прелеп део Алексинца, а сада ругло

Вукан Остојић 07.01.2019.

Алексиначки Рудник насеље које је некад био прелеп део града Алексинца. Некада прелеп Алексиначки Рудник постаје све прљавији и пустији. Данас ово насеље изгледа доста лоше. Могу се видети мале дивље депоније, ђубре на све стране...

опширније

Коментара: 0

Мир Божији, Христос се роди!

Вукан Остојић 07.01.2019.

6. јанура је Бадње вече. У већини градова се Бадње вече обележава паљењем бадњака, или правилније рећи сувог дрвета од Цера. У Алексинцу је одржано паљење бадњака.

опширније

Коментара: 0

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 787  Приказано: 31 - 40