Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Живадиновић добитник престижног признања Пољопривредног сајма у Новом Саду

rss

21.05.2016.

Звучи чудно да директор Дома Здравља добије признање "Најуспешнији менаџер у агробизнису".
Ипак, Родољуб Живадиновић је ову награду добио због своје активности као председник Савеза пчеларских организација Србије.

Живадиновић добитник престижног признања Пољопривредног сајма у Новом Саду

Председник СПОС-а је, на иницијативу председника надлежне Комисије проф. др Радована Пејановића и руководиоца Службе за оцењивање квалитета Новосадског сајма Драгана Пајића, јуче добио престижно признање Новосадског сајма „Најуспешнији менаџер у агробизнису“ у Србији, на 83. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду.

"Добијање овог признања представља велику част и одговорност, поготово што је ове године додељено само једно такво признање." стоји на званичном сајту СПОС-а.

Председник СПОС-а се захваљује члановима Комисије на иницијативи и члановима ИО СПОС-а на следственој кандидатури, и нада се да ће и у наредном периоду оправдавати оваква и слична признања, захваљујући се свима који вреднују његов рад.

Коментара: 4


# Родољуб Живадиновић пчеларство пољопривреда Нови Сад
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+27) (-2)

  pera 24.05.2016.
  Ova jadna Srbija zato i tone sve dublje, jer se svuda vrši negativna selkcija i promoviše laž. Gde je to Rodoljub Živadinović menadžer (osim u nekoj svojoj ličnoj menažeriji).

 • (+27) (-2)

  pera 24.05.2016.
  „Menadžersko upravljanje znači uvođenje profesionalno orijentisanog, ali stručno veoma osposobljenog izvršioca, koji koristeći savladana znanja u kombinaciji sa prethodnim iskustvom, verovatnoćom i sigurnošću, obezbeđuje realizaciju postavljenih zadataka sa očekivanim ili većim efektom.“
  Po ovoj odrednici, Živadinović je izgleda završio nekakvi partizanski kurs ili priveo dva svedoka postao stručan!

  Živadinović politički dobija nagrade (isplata za izdaju jedne političke grupacije i prelazak u drugu). On nije menadžer, nego izabrano lice koje je izabrano na osnovu njegove laži koju je saopštio javnosti. Time jeste ispunio jednu od stavki Pravilnika za nagradu (7. stav koji glasi: Veština ophođenja sa ljudima – iskazao je veštinu neverovatnog laganja. Kada nemoralan čovek (lažov i prevarant) dođe na odgovorno mesto to je nemoralno, a vrhunac nemorala je kada ga nagrade za tako nešto.

 • (+29) (-1)

  pera 24.05.2016.
  Može se tumačiti na više načina Pravilnik po kojem je dobio nagradu, ali uspesi Rodoljuba Živadinovića su nikakvi. Pčelari ne mogu da registruju pčelarska vozila po savremenim principima, otežano je pronalaženje kradenih košnica („biznis“ koji je u porastu), jer je Živadinović uticao da se donese glupav pravilnik o obeležavanju košnica koji ničemu ne služi, osim što otežava rad sa košnicama. Dalje, Živadinović izgleda radi na tome da ošteti mnoge pčelare jer ima nameru da napravi neko privatno preduzeće, koristeći resurse SPOS i stalnim lažima proglašava ogroman broj pčelara falsifikatorima meda (kao, samo med njegove uže ekipe je pravi i dobar med – uža ekipa je skup jedne grupe podguznih muva). Njegov ra se spominje i u listu koji nosi obeležje novina protiv mafije. Živadinović radi jedno a javnosti saopštava drugo (iz tog razloga je zatvorio forum SPOS-a koji je deo statutom određenog informatora saveza, da šira javnost ne vidi muljanje tog ološa. Suprotno njegovim stalnim izjavama da se naš med ceni u inostranstvu, izvoz je jako otežan već godinu dana. Tako da je i to njegovo laganje kako je zaslužan za dobar izvoz samo obična laž i ništa više – zašto sada ne preduzme odgovornost za loš ivoz i ne podnese ostavku što je inače moralni čin za neuspehe. Ali, ne može NEMORALAN čovek da se moralno ponaša.

  Dok se u Srbiji takvi nalaze na bilo kakvom odgovornom položaju ovo će biti država lopovije, laži. Ništa taj prevarant nije postigao za uspeh u pčelarstvu osim što je prisvajao i prgolašavao splet povoljnih okolnosti soptvenom sposobnošću. Dakle, lopov, lažov i prevarant.

 • (+29) (-1)

  i ovaj je... 25.05.2016.
  Ljubiša Preletačević Beli! Politički podoban da i on dobije neku nagradu. Ukratko-ljigavac.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима