Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Успешан договор пољопривредника и председника општине Алексинац

rss

17.02.2013.

На иницијативу Удружења привредника општине Алексинац, покренута је организација предавања на тему развоја пољопривреде у општини Алексинац.

Успешан договор пољопривредника и председника општине Алексинац

Иницијатор је Аца Цојић, власник најуспешнијег пољопривредног предузећа на Југу Србије, фирме Цоја промет.

О самој акцији, председник Удружења привредника општине Алексинац, Александар Живковић је рекао следеће:

"Разговарали смо са председником општине, господином Ненадом Станковићем и договорили једну успешну активност за наредни период, и господин Станковић нам је дао начелну сагласност и уступио све расположиве општинске ресурсе. За сада је план да окупимо 120 најуспешнијих пољопривредних произвођача са територије општине Алексинац, и да се у оквиру серије предавања, у потпуности сагледају могућности развоја пољопривредних потенцијала и освајања нових тржишта. Осим председника општине Алексинац, огромну помоћ у реализацији акције је обећао и наш члан удружења,а и идејни творац акције, господин Аца Цојић, власник пољопривредног предузећа, Цоја промет."

Иако је акција у самом почетку имала већих проблема јер поједине општинске службе везане за пољопривреду нису желеле да се активније укључе у ову акцију, након реакције председника општине, Ненада Станковића, сви неспоразуми су решени, тако да ће у периоду након 1. марта јавност бити редовно обавештавана о терминима када ће реализација бити започета.

 

Коментара: 3


# Александар Живковић Цоја промет Аца Цојић Удружења привредника
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+25) (-0)

  Bovanka 23.02.2013.
  Gospodin Aca Cojic,ha,ha,ha.Samo u Aleksincu moze biti gospodin nepismen covek koji ima velike novce.Da li znate da se taj covek uvlacio prethodnim vlastima pa to radi i sadasnjoj?Napravio fabriku u sred sele bez gradjevinske dozvole,otima vodu stanovnicima Bovna,bahat i preti svima,jer navodno svi mu zavide!Covek je sljam i vodi se nekoliko sudskih procesa protiv njega.Proverite.

 • (+2) (-23)

  Кристина 14.10.2020.
  Драга госпођо, зашто Вам смета успех других људи.
  Зар, мислите да ће ваш неуспех и завист бити мање видљиви другима, ако о некоме лоше говорите. Да ли фирма гос. Цојића запошљава људе? Зар то није довољно, да неко у данашње време вам да плату која је сигурна.
  А сви ти спорови који кажете да се воде против њега, све док се не заврше он није крив. Кад у рукама будете имали пресуду, онда причајте, До тада, бавите се собом и уживајте у животу.

 • (+4) (-)

  irena 19.10.2020.
  Divan čovek, duševan a radnici cvetaju kod njega :) :) :)


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима