Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Uspešan dogovor poljoprivrednika i predsednika opštine Aleksinac

rss

17.02.2013.

Na inicijativu Udruženja privrednika opštine Aleksinac, pokrenuta je organizacija predavanja na temu razvoja poljoprivrede u opštini Aleksinac.

Uspešan dogovor poljoprivrednika i predsednika opštine Aleksinac

Inicijator je Aca Cojić, vlasnik najuspešnijeg poljoprivrednog preduzeća na Jugu Srbije, firme Coja promet.

O samoj akciji, predsednik Udruženja privrednika opštine Aleksinac, Aleksandar Živković je rekao sledeće:

"Razgovarali smo sa predsednikom opštine, gospodinom Nenadom Stankovićem i dogovorili jednu uspešnu aktivnost za naredni period, i gospodin Stanković nam je dao načelnu saglasnost i ustupio sve raspoložive opštinske resurse. Za sada je plan da okupimo 120 najuspešnijih poljoprivrednih proizvođača sa teritorije opštine Aleksinac, i da se u okviru serije predavanja, u potpunosti sagledaju mogućnosti razvoja poljoprivrednih potencijala i osvajanja novih tržišta. Osim predsednika opštine Aleksinac, ogromnu pomoć u realizaciji akcije je obećao i naš član udruženja,a i idejni tvorac akcije, gospodin Aca Cojić, vlasnik poljoprivrednog preduzeća, Coja promet."

Iako je akcija u samom početku imala većih problema jer pojedine opštinske službe vezane za poljoprivredu nisu želele da se aktivnije uključe u ovu akciju, nakon reakcije predsednika opštine, Nenada Stankovića, svi nesporazumi su rešeni, tako da će u periodu nakon 1. marta javnost biti redovno obaveštavana o terminima kada će realizacija biti započeta.

 

Komentara: 3


# Aleksandar Živković Coja promet Aca Cojić Udruženja privrednika
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+25) (-0)

  Bovanka 23.02.2013.
  Gospodin Aca Cojic,ha,ha,ha.Samo u Aleksincu moze biti gospodin nepismen covek koji ima velike novce.Da li znate da se taj covek uvlacio prethodnim vlastima pa to radi i sadasnjoj?Napravio fabriku u sred sele bez gradjevinske dozvole,otima vodu stanovnicima Bovna,bahat i preti svima,jer navodno svi mu zavide!Covek je sljam i vodi se nekoliko sudskih procesa protiv njega.Proverite.

 • (+2) (-23)

  Kristina 14.10.2020.
  Draga gospođo, zašto Vam smeta uspeh drugih ljudi.
  Zar, mislite da će vaš neuspeh i zavist biti manje vidljivi drugima, ako o nekome loše govorite. Da li firma gos. Cojića zapošljava ljude? Zar to nije dovoljno, da neko u današnje vreme vam da platu koja je sigurna.
  A svi ti sporovi koji kažete da se vode protiv njega, sve dok se ne završe on nije kriv. Kad u rukama budete imali presudu, onda pričajte, Do tada, bavite se sobom i uživajte u životu.

 • (+4) (-)

  irena 19.10.2020.
  Divan čovek, duševan a radnici cvetaju kod njega :) :) :)


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}