Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Partnerski forum za izradu Strategije lokalnog ekonomskog razvoja

rss

09.03.2016.

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Aleksinac (KLER) , u četvrtak, 10. marta 2016. godine, organizuje 1. sednicu Partnerskog foruma za izradu Stretegije lokalnog ekonomskog razvoja opštine Aleksinac, koja će biti održana u Turističko-informativnom centru, sa početkom u 12 časova.

Partnerski forum za izradu Strategije lokalnog ekonomskog razvoja

Naime, u opštini Aleksinac je pokrenut proces izrade Stretegije lokalnog ekonomskog razvoja za period 2016 - 2020. U ovoj, prvoj fazi izrade Strategije, najpre će se sprovesti prikupljanje podataka o stanju lokalne ekonomije kako bi se potom pristupilo izradi situacione analize i definsanju strateških ciljeva za naredni period do 2020.

U kasnijoj, drugoj fazi izrade Strategije, definisaće se programi i projekti u skladu sa postavljenim strateškim ciljevima.

Nakon izrade Strategije i njenog usvajanja od strane Skupštine opštine pristupiće se razradi mehanizama za njeno sprovođenje.

Partnerski forum će okupiti sve članove tematskih radnih grupa, kao i druge istaknute učesnike u društvenom životu naše lokalne zajednice, pre svega predstavnike privrede, javnih institucija i civilnog sektora.

Cilj ove prve sednice Partnerskog foruma je detaljnije upoznavanje svih članova radnih grupa i drugih zainteresovanih javnosti sa procesom izrade Strategije lokalnog ekonomskog razvoja.

Pored tematskih radnih grupa u rad Partnerskog foruma i izradu Strategije aktivno će se uključiti i stručni konsultanti angažovani da vode proces izrade Strategije, kao i članovi projektnog tima opštine Aleksinac.

Komentara: 0


# ekonomija KLER strategija forum
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima