Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Завршен "Бован камп 2011"

rss

26.08.2011. Извор: Општина Алексинац

Други по реду Интернационални омладински камп иновација "Бован 2011" званично је завршен у суботу, 20. августа

Додељене захвалнице организаторима, тренерима и волонтерима кампа "Бован 2011"

Завршен

Други по реду Интернационални омладински камп иновација "Бован 2011" званично је завршен у суботу, 20. августа, а јуче су у сали СО Алексинац додељене и захвалнице члановима организационог одбора, тренерима и волонтерима.

Камп "Бован 2011" одржан је од 14. до 20. августа на плажи Бованског језера, а у организацији Канцеларије за младе и Канцеларије за локални економски развој општине Алексинац, у партнерству са Одредом извиђача “Шуматовац" и Црвеним крстом Алексинац, а уз подршку партнера из Данске. На кампу је учествовало око 45-оро младих из Србије, БиХ, Словеније, Македоније и Грчке.

Током седам дана боравка у алексиначкој општини, млади учесници кампа и волонтери учествовали су у едукативним, еколошким, извиђачким и спортским радионицама, као и радионицама развоја ЕУ интеграција, посетили значајне културно-историјске локације, као што су Липовац и Горњи Адровац, присуствовали презентацији ЛЕДИБ програма предавача из Данске, али и склапали нова пријатељства. Млади су, такође, имали прилику да презентују културу земље из које долазе, уживају у чарима Бованског језера, стичу нова знања и вештине у различитим спортским активностима.

Интернационални омладински камп иновација "Бован 2011" завршен је опроштајном журком на плажи Бованског језера.


# Алексинац Липовац Горњи Адровац млади ЕУ СО Алексинац
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима