Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

АААУУУ!!! Вукови победили Партизан

rss

26.08.2018. Саша Гидра Марковић

Новоформирана школа фудбала "Вукови" из Алексинца наставља да ниже невероватне успехе. На најјачем турниру у Србији - Аполон купу, одржаном у Краљеву, Вукови су били права атракција, која је приредила сензацију.

АААУУУ!!! Вукови победили Партизан

Прво су у групи изненадили фаворизовани Чукарички резултатом 1 - 1, а након тога добрим резултатима у изузетној тешкој групи у четвртфиналу су се састали са ФК Партизаном. Невиђеном борбом и пожртвовањем успели су да на пенале после седам серија избаце Партизан из даљег такмичења и пласирају се у полуфинале. Читав фудбалски свет који се нашао на турниру наградио је бурним аплаузима и овацијама наш тим, а сами тренери других клубова, родитељи и организатори били су одушевљеми малим Вуковима генерације 2008.

Нажалост због великог премора и слабе ротације у тиму, Вукови су остали на табели одмах иза ФК Црвена Звезда и ФК Чукарички. У исто време генерација 2009. била је на "испомоћи" ФК Радничком из Ниша  на престижном турниру "Колонија куп" у Београду. Наком дводневног играња на готово тропским условима освојено је прво место на турниру, а петочлана посада Вукова је оправдала сва очекивања и показала да се у Алексинцу стварају одлични млади играчи, упркос условима за рад као и разним "клечкама" које се постављају малим Вуковима.

Треба подсетити да је генерација 2009. пре два месеца на турниру у Деспотовцу  два пута за редом победила ФК Црвену Звезду, прво у групи онда и у финалу. На крају приче треба константовати да се не памти да је икада нека екипа из Алексинца у било ком узрасту успела да победи "државне љубимце" (Звезду и Партизан).


# фудбал Црвена звезда ФК Саша Марковић Гидра Партизан ФК ФК Вукови Алексинац
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима