Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

А сад адио на фудбалски начин

rss

13.08.2018.

Недавно је у Алексинцу започела са радом нова школа фудбала ФК “Вукови”, за децу између 5 и 12 година. Незадовољни родитељи односом челних људи ФK “Напредак” према трофејним млађим категоријама, придружили су се иницијативи њихових тренера и одлучили да у новој сезони “колективно” напусте матични клуб ФК “Напредак” и формирају сопствени.

А сад адио на фудбалски начин

У предстојећој сезони градске лиге Ниш, “Вукови” ће наступати у категоријама од 2007. до 2011. годишта. Тренинзи ће се и даље одвијати на градском стадиону, а утоку је и упис нових чланова.

Деца су подељена у четири старосне групе (5-6, 7-8, 9-10 и 11-12 година) и за сваку је предвиђен посебан педагошки и стручни програм од “фудбалског обданишта” до узраста од 12 година.

Основни циљ је спортска едукација деце и њихова припрема за постизање врхунских спортских резултата. Деца ће уз праве тренере и смернице научити да на фудбал гледају као на племениту игру у којој је фер-плеј врло битан фактор, који ће им користити и у приватном животу.

Треба напоменути да ће се крајем текућег месеца у организацији “Вукова” одржати  тродневи велики турнир за различите млађе категорије на овдашњем Градском стадиону.

За нову школу већ влада велико интересовање. Уколико сте заинтересовани за детаље, све информације можете добити преко телефона  065 8828503 или  се информисати  на  фејсбук страници “Вукови Алексинац”.


# фудбал Напредак ФК ФК Вукови Алексинац
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима