Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Problemi sa rasvetom u Lužanu

rss

23.09.2015.

Meštani Lužana muku muče sa uličnom rasvetom.

Problemi sa rasvetom u Lužanu

Dejan S. nam je pojasnio detalje zbog kojih je odlučio da izađe javnost:

"U Lužanu je uveče mrkli mrak. Carstvo za lopove. Ulično svetlo gori samo na par mesta. I da paradoks bude veće na tim mestima svetlo gori i danju i noću više od šest meseci. U ostatku sela svetla uveče nema mesecima. Sijalice se menjaju sporadično." tvrdi Dejan S.

Dejana smo pitali zašto je i kada nastao problem?

"Sve je krenulo od momenta kada smo smenili predsednika mesne zajednice. Taj predsednik je bio direktor sa direktorom Direkcije. Ne mogu da tvrdim, ali mi sve liči da se Živadinović sveti Lužancima, jer su postavili vanstranačku ličnost za predsednika nesne zajednice, umesto njegovog aktivistu iz SPS-a".

U nastavku razgovora pokušali smo da saznamo da li se o ovom problemu neko od meštana obraćao Direkciji?

"Lično sam išao kod Dragoslava Živadinovića u Direkciju na razgovor. Doživeo sam veliku neprijatnost. Direktor mi je rekao da nema šta da razgovara samnom. Bukvalno mi je rekao "zamisli kad bi sad svaki seljak iz 72 sela opštine rešio da dođe da se žali na nešto, na šta bi to ličilo". Uz sve to mi je rekao da se obratim predsedniku MZ Lužane i da on dođe na razgovor. Inače sve me je ovo pogodilo, jer sam veliki borac za bolji život Lužana. Član sam SNS-a te sam odlučio da se za savet obratim predsedniku opštine Nenadu Stankoviću." tvrdi Dejan S.

 

Komentara: 0


# Dragoslav Živadinović struja EPS Direkcija rasveta Lužane Elektrodistribucija Jugoistok
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima