Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Glasali i roditelji koji su "osumnjičeni" za sukob interesa

rss

19.10.2014. D. Ostojić

Odlukom školskog odbora u školi Ljupče Nikolić rezultatom 5:4 pobedila je Lela Stevanović protivkandidata Toplicu Petrovića.

Glasali i roditelji koji su "osumnjičeni" za sukob interesa

U glasanju su učestvovala i dvojica člana školskog odbora Srbobran Branković i Dejan Mitrović. Sumnju u regularnost ukazuje i činjenica da su baš ta dva člana školskog odbora bila proglašena za članove odbora koji su u sukobu interesa.

Od našeg sagovornika smo dobili sledeću izjavu:

"Mitra i Srba su u prvo vreme bili nepodobni kandidati za Lelu Stevanović. Zato je ona i pokrenula proceduru za njihovu smenu jer su bili u sukobu interesa, pošto im supruge rade u školi. Kako sad ti isti ljudi ne smetaju Leli kad su podigli ruku i glasali za nju? Da li je reč o dvojnom moralu ili se u par dana promenio zakon koji tumači ko je u sukobu interesa?" ističe naš sagovornik.

 

Komentara: 1


# Ljupče Nikolić OŠ Lela Stevanović Dejan Mitrović Srbobran Branković
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+17) (-6)

    Dokle više naprednjaci? 19.10.2014.
    Oni su morali da glasaju, po preporuci Ministarstva prosvete, jer gospoda iz Opštine nisu HTELI da ih razrese zbog anonimnog pisma koji su sami napisali i koje je inspektorka Opštine odbacila kao neosnovano.Samim tim, oni su i dalje članovi Školskog odbora.


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}