Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

"Kao majka imam pravo da znam ime i prezime ubice mog deteta"

rss

30.06.2023. Telegraf

Aleksa Stojmenović(25) iz Aleksinca proglašen je mrtvim 17.maja 2021. godine nakon tuče na proslave rođendana.

Dragana Nikolić sa sinom Aleksom Stojimenović Foto: Privatna arhiva

"Hiljadu puta sam videla snimak ubistva mog sina", tvrdi Dragana
 

- Kao majka imam pravo da znam ime i prezime ubice svog deteta. Više od dve godine nema ni optužnice. Za nevericu je da se ona dva puta vraćala na doradu. Hiljadu puta sam videla snimak ubistva mog sina. Jasno se vidi ko ga je udario nakon čega je pao i više nije došao svesti- počinje svoju ispovest Aleksina majka, Dragana Nikolić.

Aleksina majka snimak smrti deteta prvi put videla na TV-u: "Nisam ni shvatala da mi je dete ubijeno"

Za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodim uhapšen je i čak četiri meseca u pritvoru O.P.

- Ni on ni njegovi roditelji nisu me pozvali da mi izjave saučešće. Upravo su oni bili ti koji su pred kamerama javno pustili snimak tuče. Tada sam ga prvi put i videla. U tužilaštvu su mi rekli da ga ne gledam kako se ne bi potresala. Ne znam broj puta koliko sam videla kako momak udara u vrat moje dete. Nakon silovitog udarca Aleksa pada i više se nikada nije podigao na svoje noge - kaže Dragana.

Sina oplakuje svaki dan. Ona tvrdi da je Aleksa bio zdrav mladić i da je njegova smrt samo rezultat udarca u vrat. U medijima čita kako se neki slučajevi efikasno rešavaju, a u slučaju njenog sina nema ni optužnice.

- Osumnjičeni za smrt mog deteta je samo četiri meseca bio u pritvoru. Na slobodu je izašao 13.decembra 2021. godine. Od tada je na slobodi, završio gimnaziju, upisao fakultet, a moj Aleksa je mrtav - kaže Dragana.

 

Komentara: 2


# ubistvo Aleksa Stojmenović Dragana Nikolić
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+29) (-7)

  Petar 01.07.2023.
  >Jasno se vidi ko ga je udario nakon čega je pao i više nije došao svesti.<
  Meni nije jasno ko je ovoj zeni ovoliko isprao mozak kad joj je na osnovu snimka koji smo svi mogli da vidimo nesto jasno. Ali bukvalno se sve vidi samo ko je Aleksu udario (vidi se da prima udarac necim u glavu iz dvorista) pre nego sto je pao i sta se nakon toga desavalo. Bukvalno je vlasnica restorana kaznjena jer je sakrila snimak kamera, a kada ga je predala falilo je ugao iz dvorista koji bi razjasno stvari.
  >Nakon silovitog udarca Aleksa pada i više se nikada nije podigao na svoje noge - kaže Dragana.< Ovo je brutalna laz, razumem stres i zal ali ovo moze da izavi samo neko ostrascen i oslepljen mrznjom.
  Saucesce porodici ali neka pravdu traze u celosti a ne u slepoj osveti.

 • (+11) (-)

  DP 26.08.2023.
  Kada će biti gonjen i zašto neće Miloš Stanković, nasilnik nad decom, kukavica, kavgadžija, koji, kada je dobio šamare od nekoga svog uzrasta, okrenuo se maltretiranju dece? Je l zato što je policajčev sin? Bogdan Čudić (koji je isto nekoliko puta prebijen zbog svog kukavičkog ponašanja, pa okrenuo se maltretiranju mladjih) i MS su glavni i jedini krivci za nastanak tuče koja je dovela do smrti.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima