Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Распуст за Џ: DJ радионица

rss

23.01.2020.

У Центру за кутуру и уметност Алексинац креће прва генерација полазника DJ школе у којој предаје продуцент и DJ Ивица Љубић а.к.а. Бетоменг. Један је од најпопуларнијих диџејева у Југоисточној Србији са дугогодишњим искуством.

Распуст за Џ: DJ радионица

На предавањима ћемо се бавити принципима музичке продукције, техникама креирања песама, техникама миксања песама. Говориће се о беат-у, о звуку, о техничкој опреми и коришћењу исте.

Посебан осврт на Техно културу и историју електронске И компјутерски генерисане музике, као и о важности и начинима промоције DJ-а. Ученици ће имати прилику да упознају и многе DJ-еве  из DJ индустрије, који ће посећивати радионице на којима ће ученицима пренети своја знања и искуства. Студио у којем се изводи настава има врхунску опрему.

Школу могу да похађају ученици 7. и 8. разреда основних школа и ученици средњих школа. Часови се одржавају за време фебруарског зимског распуста. 

DJ школа је идеално место за упознавање особа сличних интересовања, размену информација и стицање знања и искуства. За некога је то добро место за квалитетно проведено слободно време а за неке почетак каријере, или само "одскочна даска". По завршетку радионице биће организован свечани наступ полазника школе за DJ-еве, на којој ће се доделити сертификати, а све полазнике секције школе за DJ-еве очекује наступ у оквиру Речица Фeр-а и Ал Рок Феста.

Линк за пријављивање


# Центар за културу и уметност распуст Бетоменг
@cekulaleksinac @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима