Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Raspust za Dž: DJ radionica

rss

23.01.2020.

U Centru za kuturu i umetnost Aleksinac kreće prva generacija polaznika DJ škole u kojoj predaje producent i DJ Ivica Ljubić a.k.a. Betomeng. Jedan je od najpopularnijih didžejeva u Jugoistočnoj Srbiji sa dugogodišnjim iskustvom.

Raspust za Dž: DJ radionica

Na predavanjima ćemo se baviti principima muzičke produkcije, tehnikama kreiranja pesama, tehnikama miksanja pesama. Govoriće se o beat-u, o zvuku, o tehničkoj opremi i korišćenju iste.

Poseban osvrt na Tehno kulturu i istoriju elektronske I kompjuterski generisane muzike, kao i o važnosti i načinima promocije DJ-a. Učenici će imati priliku da upoznaju i mnoge DJ-eve  iz DJ industrije, koji će posećivati radionice na kojima će učenicima preneti svoja znanja i iskustva. Studio u kojem se izvodi nastava ima vrhunsku opremu.

Školu mogu da pohađaju učenici 7. i 8. razreda osnovnih škola i učenici srednjih škola. Časovi se održavaju za vreme februarskog zimskog raspusta. 

DJ škola je idealno mesto za upoznavanje osoba sličnih interesovanja, razmenu informacija i sticanje znanja i iskustva. Za nekoga je to dobro mesto za kvalitetno provedeno slobodno vreme a za neke početak karijere, ili samo "odskočna daska". Po završetku radionice biće organizovan svečani nastup polaznika škole za DJ-eve, na kojoj će se dodeliti sertifikati, a sve polaznike sekcije škole za DJ-eve očekuje nastup u okviru Rečica Fer-a i Al Rok Festa.

Link za prijavljivanje

Komentara: 0


# Centar za kulturu i umetnost raspust Betomeng
@cekulaleksinac @ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima