Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Концерт групe С времена на време у Алексинцу

rss

13.05.2019.

Утемељивачи и предводници домаће акустичарске рок сцене, музички састав „С времена на време” одржаће концерт у алексиначком Центру за културу и уметност у суботу, 18. маја 2019. године. Концерт почиње у 20:00 сати, у великој сали Дома културе Алексинац.

Концерт групe С времена на време у Алексинцу

Четири гитаре, четири гласа, АсимСарван, Миомир Ђукић, Љубомир Нинковић и Војислав Ђукић Коки, подсетиће нас на антологијске нумере као што су „Сунчана страна улице”, „Мој свет”, „Пут путује караван”, „Као време испред нас”, „Теma classica” и друге композиције које су обележиле 70-те и 80-те године 20. века.

Група „С времена на време” основана је 1972. године, а њени чланови су се неформално окупљали да би с времена на време снимали песме за потребе програма Радио Београда, чију су архиву обогатили са преко стотину нумера. У своје аранжмане уклапали су и тонове старих инструмената какви су бисерница, шаргија, блок флаута...

У првом пероду постојања (1972-1979) створене су песме које су и данас присутне у радијским програмима и са којима је бенд изградио идентитет и препознатљивост.

После 14 година паузе, 1993. године у препуном Сава Центру, великим концертом најавили су наредних седам година активности обележивши тај период углавном live снимцима и студијским албумом „После краја”.
Концертом у Коларчевој Задужбини 2013. године започео је трећи циклус постојања групе. Овај период карактерише концертна преокупација, где сваки пут, поред познатог опуса, публика има прилике да чује неке нове или неизвођене композиције.

Цена улазнице је 250 динара. Информације и резервације улазница на тел. 018 / 800 160, 064 / 893 37 26


# Центар за културу и уметност дом културе концерт С времена на време
@cekulaleksinac @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима