Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

БРЗИ: Радо бих снимао са Сузаном Манчић

rss

18.09.2010. Stefan Radović

БРЗИ: Радо бих снимао са Сузаном Манчић

У интервјуу за портал Алексинац.нет Мирољуб Брзаковић - Брзи признаје да би снимао љубавне сцене са познатом водитељком Сузаном Манчић.

* Колико дуго сте већ на естради ?
СВЕ ЈЕ У ГЛАВИ ПА И ГОДИНЕ,БИТНО ЈЕ ШТА СИ УРАДИО У ЖИВОТУ И ПОСЛУ КОЈИМ СЕ БАВИШ А ЈЕДНА ПЕСМА КАЖЕ "КО ГОДИНЕ БРОЈИ СТАРОСТИ СЕ БОЈИ''.

* Колико је тешко опстати у данашње време ?
СВЕ ДОК ИМАШ "ЊЕНО ВЕЛИЧАНСТВО ПЕСМУ" ЛАКО ЈЕ ОПСТАТИ ЈЕР КАД ЊУ ИМАШ НИКО ТИ НИШТА НЕ МОЖЕ И СВЕ СПОРЕДНЕ СТВАРИ СЕ ЛАКО РЕШАВАЈУ.

* Шта вам је најтеже пало за све ове године колико трајете ?

МНОГО ЗАВИСТИ И ЗЛОБЕ ЈЕ У ОКРУЖЕЊУ И НАЈТЕЖЕ МИ ЈЕ БИЛО ДА ПРИХВАТИМ ДА ПРИЈАТЕЉСТВА У ОВОМ ПОСЛУ НЕМА А НИСАМ ЧОВЕК КОЈИ ПРОДАЈЕ ДУШУ.ТО ЈЕ ТЕШКО И БОЛИ АЛИ ТО ЈЕ ЈЕДИНИ ПРАВИ ПУТ БАРЕМ ЗА МЕНЕ ЈЕР САМ ГА САМ ИЗАБРАО.

* Да ли се у Србији може живети од музике ?

У ОВАКВОЈ ЕКОНОМСКОЈ СИТУАЦИЈИ ТО СЕ ОДРАЖАВА И НА НАШ ПОСАО ЈЕР КАД НАРОД РАЗМИШЉА КАКО ДА ПРЕЖИВИ ОД МЕСЕЦА ДО МЕСЕЦА И НИЈЕ МУ БАШ ДО МУЗИКЕ ТАКО ДА СЕДИ ПОРЕД ТВ ЕКРАНА И СЛУША МУЗИКУ А МОНОПОЛ ЈЕ ЗАВЛАДАО И У НАШЕМ ПОСЛУ.

* Са којом зведом са наше естраде би снимао љубавне сцене ?

СТО СЕ ТИЧЕ ЖЕНСКОГ СВЕТА ТЈ.МОЈИХ КОЛЕГИНИЦА СВЕ ИХ ПОШТУЈЕМ АЛИ САМ СЕБИ ЈОШ КАД САМ ПОЧЕО ДА СЕ БАВИМ ОВИМ ПОСЛОМ ПОСТАВИО НЕКЕ ПРИНЦИПЕ ЈЕДАН ОД ЊИХ ЈЕ-НЕ УЛАЗИТИ У БИЛО КАКВЕ ДРУГЕ ОДНОСЕ СА ЊИМА ОСИМ ПОСЛОВНИХ-И ДО САДА ГА НИСАМ ПРЕКРШИО.

* А, са Сузаном Манчић ?

А СА СУЗАНОМ МАНЧИЋ БИХ СНИМАО ЉУБАВНЕ СЦЕНЕ АЛИ БЕЗ ЈАВНОСТИ ВРЛО РАДО.

* За колико новца би се појавио у Великом брату или Фарми ?

АКО БИХ СЕ ПОЈАВИО ТО НЕ БИ БИЛО ЗБОГ НОВЦА ЈЕР НОВАЦ ДОЂЕ И ПОТРОШИ СЕ,ЖИВОТ ЈЕ НАЈВЕЋА ИГРА ТАКО ДА БИ ТО БИЛА САМО ЈЕДНА МАЛА БЕЗАЗЛЕНА ИГРА, БАРЕМ ЈЕ ЈА ТАКО СХВАТАМ.

* Када би ти ушао да ли би коначно било секса ?

НЕКЕ СТВАРИ СЕ НЕ МОГУ КОНТРОЛИСАТИ И ПЛАНИРАТИ, ЈА ЈЕСАМ ХЕДОНИСТА И ЕГЗИБИЦИОНИСТА АЛИ ТО ЧУВАМ ЗА СЕБЕ,НИЈЕ ЗА ЈАВНОСТ.

* Планираш ли ускоро да издаш нови ЦД или неки сингл ?

НОВИ ЦД ЈЕ ЗАВРШЕН ОДАВНО АЛИ ЈОШ НЕ ЗНАМ КАДА ЋЕ СЕ ПОЈАВИТИ.НАЈНОВИЈУ ПЕСМУ КОЈА СЕ ЗОВЕ АЛЕКСАНДРА ЈЕ ВЕЋ ПРЕКО 30000 ЉУДИ ЧУЛО НА YОУТУБЕ БЕЗ ИКАКВЕ ДРУГЕ РЕКЛАМЕ.

* Ко је по вашем мишљењу највећа звезда у Србији ?

ЗВЕЗДЕ СУ НА НЕБУ А ЈА ПОШТУЈЕМ ЉУДЕ КОЈИ СТВАРАЈУ СВОЈУ МУЗИКУ ТЈ. АУТОРИ СУ СВОЈИХ ПЕСАМА А ТАКВИХ ОВДЕ МАЛО ИМА. НАРАВНО,ТО ЈЕ МОЈЕ МИШЉЕЊЕ.Коментара: 0


#
@ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима