Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

BRZI: Rado bih snimao sa Suzanom Mančić

rss

18.09.2010. Stefan Radović

BRZI: Rado bih snimao sa Suzanom Mančić

U intervjuu za portal Aleksinac.net Miroljub Brzaković - Brzi priznaje da bi snimao ljubavne scene sa poznatom voditeljkom Suzanom Mančić.

* Koliko dugo ste već na estradi ?
SVE JE U GLAVI PA I GODINE,BITNO JE ŠTA SI URADIO U ŽIVOTU I POSLU KOJIM SE BAVIŠ A JEDNA PESMA KAŽE "KO GODINE BROJI STAROSTI SE BOJI''.

* Koliko je teško opstati u današnje vreme ?
SVE DOK IMAŠ "NjENO VELIČANSTVO PESMU" LAKO JE OPSTATI JER KAD NjU IMAŠ NIKO TI NIŠTA NE MOŽE I SVE SPOREDNE STVARI SE LAKO REŠAVAJU.

* Šta vam je najteže palo za sve ove godine koliko trajete ?

MNOGO ZAVISTI I ZLOBE JE U OKRUŽENjU I NAJTEŽE MI JE BILO DA PRIHVATIM DA PRIJATELjSTVA U OVOM POSLU NEMA A NISAM ČOVEK KOJI PRODAJE DUŠU.TO JE TEŠKO I BOLI ALI TO JE JEDINI PRAVI PUT BAREM ZA MENE JER SAM GA SAM IZABRAO.

* Da li se u Srbiji može živeti od muzike ?

U OVAKVOJ EKONOMSKOJ SITUACIJI TO SE ODRAŽAVA I NA NAŠ POSAO JER KAD NAROD RAZMIŠLjA KAKO DA PREŽIVI OD MESECA DO MESECA I NIJE MU BAŠ DO MUZIKE TAKO DA SEDI PORED TV EKRANA I SLUŠA MUZIKU A MONOPOL JE ZAVLADAO I U NAŠEM POSLU.

* Sa kojom zvedom sa naše estrade bi snimao ljubavne scene ?

STO SE TIČE ŽENSKOG SVETA TJ.MOJIH KOLEGINICA SVE IH POŠTUJEM ALI SAM SEBI JOŠ KAD SAM POČEO DA SE BAVIM OVIM POSLOM POSTAVIO NEKE PRINCIPE JEDAN OD NjIH JE-NE ULAZITI U BILO KAKVE DRUGE ODNOSE SA NjIMA OSIM POSLOVNIH-I DO SADA GA NISAM PREKRŠIO.

* A, sa Suzanom Mančić ?

A SA SUZANOM MANČIĆ BIH SNIMAO LjUBAVNE SCENE ALI BEZ JAVNOSTI VRLO RADO.

* Za koliko novca bi se pojavio u Velikom bratu ili Farmi ?

AKO BIH SE POJAVIO TO NE BI BILO ZBOG NOVCA JER NOVAC DOĐE I POTROŠI SE,ŽIVOT JE NAJVEĆA IGRA TAKO DA BI TO BILA SAMO JEDNA MALA BEZAZLENA IGRA, BAREM JE JA TAKO SHVATAM.

* Kada bi ti ušao da li bi konačno bilo seksa ?

NEKE STVARI SE NE MOGU KONTROLISATI I PLANIRATI, JA JESAM HEDONISTA I EGZIBICIONISTA ALI TO ČUVAM ZA SEBE,NIJE ZA JAVNOST.

* Planiraš li uskoro da izdaš novi CD ili neki singl ?

NOVI CD JE ZAVRŠEN ODAVNO ALI JOŠ NE ZNAM KADA ĆE SE POJAVITI.NAJNOVIJU PESMU KOJA SE ZOVE ALEKSANDRA JE VEĆ PREKO 30000 LjUDI ČULO NA YOUTUBE BEZ IKAKVE DRUGE REKLAME.

* Ko je po vašem mišljenju najveća zvezda u Srbiji ?

ZVEZDE SU NA NEBU A JA POŠTUJEM LjUDE KOJI STVARAJU SVOJU MUZIKU TJ. AUTORI SU SVOJIH PESAMA A TAKVIH OVDE MALO IMA. NARAVNO,TO JE MOJE MIŠLjENjE.Komentara: 0


#
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima