Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Бане Саншајн се оженио Алексинчанком

rss

23.09.2015.

Моја девојка Деа и ја венчали смо се на Карибима. То су лепа острва. провели смо тамо цело лето с пријатељима. Тако сам заокружио једну причу

Бане Саншајн се оженио Алексинчанком

Бранко Бојовић, познатији као Бане Саншајн, само што се заклео на вечну љубав морао је на суд, јер се против њега води процес због поседовања наркотика и напада на службено лице.

Бранислав Бојовић (46), који је популарност стекао деведесетих као фронтмен бенда „Саншајн“, пре седам дана оженио се својом дугогодишњом девојком Деом на Карибима. Медени месец је, међутим, кратко трајао, јер је Бане позван на суд због оптужби за поседовање наркотика и напад на службено лице.
 
Он се уредно појавио на рочишту, а за „Блиц“ је радије говорио о свадби него о процесу. На основу фотографија види се да је церемонија била интимна. Младожења је био у кошуљи, популарно званој хавајка, а млада у белој памучној хаљини са природним цвећем у коси.

- Венчао сам се на Карибима са дугогодишњом девојком Деом. Кариби су лепа оства. Тамо сам заокружио једну причу. Скоро цело лето смо провели тамо, дружили смо се с пријатељима који живе на Карибима - казао је Бане за „Блиц“.
 
Иако се он у Србију вратио због суђења, процес је одложен. О томе, међутим, није хтео да разговара. Бранислав је већ изнео своју одбрану у априлу ове године. Тада је изјавио да јесте користио психоактивне супстанце, пошто је ухапшен са четири грама амфетамина, али да није напао полицајце.


# музика фотографија дрога венчање Бранислав Бојовић Кариби
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима