Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Bane Sanšajn se oženio Aleksinčankom

rss

23.09.2015.

Moja devojka Dea i ja venčali smo se na Karibima. To su lepa ostrva. proveli smo tamo celo leto s prijateljima. Tako sam zaokružio jednu priču

Bane Sanšajn se oženio Aleksinčankom

Branko Bojović, poznatiji kao Bane Sanšajn, samo što se zakleo na večnu ljubav morao je na sud, jer se protiv njega vodi proces zbog posedovanja narkotika i napada na službeno lice.

Branislav Bojović (46), koji je popularnost stekao devedesetih kao frontmen benda „Sanšajn“, pre sedam dana oženio se svojom dugogodišnjom devojkom Deom na Karibima. Medeni mesec je, međutim, kratko trajao, jer je Bane pozvan na sud zbog optužbi za posedovanje narkotika i napad na službeno lice.
 
On se uredno pojavio na ročištu, a za „Blic“ je radije govorio o svadbi nego o procesu. Na osnovu fotografija vidi se da je ceremonija bila intimna. Mladoženja je bio u košulji, popularno zvanoj havajka, a mlada u beloj pamučnoj haljini sa prirodnim cvećem u kosi.

- Venčao sam se na Karibima sa dugogodišnjom devojkom Deom. Karibi su lepa ostva. Tamo sam zaokružio jednu priču. Skoro celo leto smo proveli tamo, družili smo se s prijateljima koji žive na Karibima - kazao je Bane za „Blic“.
 
Iako se on u Srbiju vratio zbog suđenja, proces je odložen. O tome, međutim, nije hteo da razgovara. Branislav je već izneo svoju odbranu u aprilu ove godine. Tada je izjavio da jeste koristio psihoaktivne supstance, pošto je uhapšen sa četiri grama amfetamina, ali da nije napao policajce.

Komentara: 0


# muzika fotografija droga venčanje Branislav Bojović Karibi
@ 

[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}