Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Predrag Grujić premešten na mesto zamenika načelnika policije u Nišu

rss

02.04.2018.

Dosadašnji načelnik policije u Aleksincu, Predrag Grujić, je novi zamenik načelnika niške policije.

Predrag Grujić premešten na mesto zamenika načelnika policije u Nišu

Policijska uprava u Nišu, u kojoj su pre nekoliko meseci MUP i ministar Nebojša Stefanović na mesto načelnika i posle razrešenja s funkcije Ninoslava Mitića postavili glavnog policijskog savetnika i dugogodišnjeg službenika MUP-a u Nišu Slavišu Virijevića, koji je prethodne tri godine bio na čelu PU Pirot, dobila je novog zamenika načelnika.

Na predlog Virijevića, na ovu dužnost ministarstvo je postavilo majora policije Predraga Grujića. Time je, rečeno nam je, posle dužeg niza godina niška Policijska uprava u kadrovskom smislu dobila i potpuno novo, ali i kompletno i iskusno rukovodstvo.

Major Grujić, koji je posle završetka Vojne akademije ceo svoj dosadašnji radni vek proveo na raznim funkcijama u niškom Sekretarijatu unutrašnjih poslova i kasnije Policijskoj upravi MUP-a, na funkciju zamenika PU Niš došao je s dužnosti komandira policije u Aleksincu, gde je proveo poslednje dve godine.

Pre toga Grujić je obavljao odgovorne poslove u niškom Odeljenju policije, saobraćajnoj policiji i Sektoru za vanredne situacije MUP-a Srbije u Nišu.

Južna Srbija Info


# Niš policija saobraćaj Južna Srbija Predrag Grujić Nebojša Stefanović Slaviša Virijević
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima