Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Забрањен протест Двери – настављамо бунт против крађе

rss

10.05.2012. dverisrpske.com

Вођство покрета Двери одлази на забрањени протест!
Решењем Министарства унутрашњих послова (на чијем челу се налази Ивица Дачић) јутрос је забрањен за вечерас заказани протестни скуп Двери против Тадићеве изборне крађе.
Режим је показао своје право лице и онемогућава основно демократско и грађанско право на изражавање протеста против највеће изборне крађе у последњих 10 година у Србији.

У решењу стоји да „на скупу може доћи до ометања саобраћаја, угрожавања здравља, безбедности људи и имовине”, што се никада у 13 година дугој историји Двери није десило ни на једном нашем скупу и што представља само бедан изговор за забрану. Ради се о нечему управо супротном: Тадићев режим угрожава здравље, безбедност и имовину свих грађана Србије, а изборном крађом покушава да задржи власт и Двери му то неће дозволити. Наша борба против изборне крађе се наставља.

Као озбиљни и одговорни људи и домаћини позивамо све наше гласаче и присталице, као и све друге родољубе који су планирали да данас дођу на протест да то не чине и не угрожавају сопствену безбедност у овој намештеној замци режима. Вођство Покрета Двери преузима на себе одговорност да у време забрањеног скупа оде на забрањено место и одржи конференцију за медије на месту крађе избора – испред Републичке изборне комисије. Спремни смо да лично преузмемо одговорност и последице доласка на забрањени скуп, али не желимо да друге људе излажемо том ризику. Наша је обавеза да као људи који су добили поверење 200.000 грађана на изборима одемо у њихово име и наставимо борбу против изборне крађе, без обзира на последице.

Очекујемо да ће данас све друге покрадене политичке организације такође изаћи са својим доказима и да ових дана више нико неће моћи да прећуткује Тадићеву изборну крађу. Порука Двери за Тадића, Дачића, цео њихов режим и њихове налогодавце гласи: Ништа није готово – тек почиње!

До пуне истине и победе!

У Београду, 10. маја, на дан забране протеста
Старешинство Покрета Двери – ЗА живот Србије

Коментара: 0


# Ивица Дачић Двери
@SPDveri @ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима