Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Успешна посета Гордане Чомић

rss

28.02.2014. Д. Остојић

Посета Гордане Чомић је била изузетно успешна. Састојала се из два дела, посете страначким функционерима у Алексинцу, и други део је била посета Малој домској заједници Христина Маркишић.

Успешна посета Гордане Чомић

У разговору са активистима ДС-а у Алексинцу, Гордана Чомић је изнела своје виђење стања у странци и изнела најважније планове на које треба бацити акценат у предизборној кампањи. Гордана Чомић је дуго година члан скупштинског одбора за децу и породицу, тако да су јој познати многи проблеми везани за ту област али и област дечје и социјалне заштите те је посета Малој домској заједници били успешна, на обострано задовољство.

"Као дугогодишњи активиста за права жена, али и члан скупштинског одбора који се бави питањима бриге о деци и породици, могу да вам кажем да сам одушевљена стањем које сам затекла у малој домској заједници у Алексинцу. Ови људи који раде у Малој домској заједници завређују све похвале, користим прилику да их јавно похвалим како директорку Јасну тако и све раднике у колективу. Свесна сам да у том сектору постоје многи проблеми али су они више бирократске прилике. Управо су мале домске заједнице у Србији јако погођене одлуком о забрани пријема радника. Том забраном је држава везала руке руководству, да несметано организује рад службе за бригу о тој деци. Затим, нова власт је направила и велику грешку јер је престала да финансира неке важне пројекте из ове области. Сигурна сам да ће време показати да су то биле јако лоше одлуке актуелне власти" завршава своје излагање госпођа Чомић.

За коментар смо позвали и председника ОО ДС Алексинац господина Бобана Ранђеловића:

"Гордана Чомић је велики пријатељ алексиначког одбора, многе генерације алексиначких демократа знају да се Гордана одазивала увек на наш позив и да је радо виђена гошћа нашег одбора. Овом приликом смо ту сарадњу додатно учврстили, тако да смо у прилици да за све пројекте и проблеме у којима госпођа Чомић може да нам помогне, знамо да имамо искреног сарадника."

 

Коментара: 0


# Гордана Чомић
@ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима