Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Принцеза Катарина опремила дом за децу у Алексинцу

rss

03.02.2022. Данас

Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине и Хуманитарна организација Лајфлајн из Чикага, која је под покровитељством Њеног Краљевског Височанства, дали су значајну донацију Дому за децу и омладину „Христина Маркишић“ у Алексинцу, намењену обезбеђивању бољих услова живота деце, захваљујући великодушном доприносу Питсбургшког комитета Лајфлајн Чикаго, наводи се у саопштењу.

Фото: архива

Овом дому уручено је 15 нових кревета, душека, водоотпорних јастука за душеке и прекривача, као и 30 нових комплета постељине и јастука, што је омогуц́ено донацијом Питсбургшког комитета Хуманитарне организације Лајфлајн Чикаго.

„Веома сам срецћна што смо успешно реализовали још један значајан пројекат који има за циљ да помогне деци. Искрено се захваљујем Хуманитарној организацији Лајфлајн из Чикага и њеном Питсбуршком комитету на прикупљеним средствима и на њиховој спремности да увек подрже најмлађе.Од кључне је важности да учинимо све што можемо да подржимо нашу децу, да им обезбедимо добре услове за живот и учење и што лепше детињство. Дајући деци, чинимо њихову будуц́ност сигурном, али и будућност свих нас“, рекла је Њ.К.В. Принцеза Катарина.

„У име корисника Установе за децу и младе „Христина Маркишић“ Алексинац, захваљујемо се Фондацији Њ.К.В. Принцезе Катарине, Хуманитарној организацији Лајфлајн из Чикага, на вишегодишњој континуираној подршци, као и Питсбуршком одбору на овогодишњој донацији у опреми. Нашој установи је од великог значаја да се континуирано обезбеђује опрема у циљу подизања стандарда пружања услуге домског смештаја за децу и младе са сметњама у развоју и деце без адекватног родитељског старања. Посебно битна је пажња и подршка коју несебично пружате годинама нашим корисницима и на томе смо вам неизмерно захвани. Хвала за сваки пријатан тренутак и сваки осмех који сте подарили нашој деци“, изјавила је г-ђа Јасмина Николић, директорка Дома „Христина Маркишић“.

Извор


# Христина Маркишић донација принцеза Катарина
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима