Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Тражимо одговорност свих који су, без гаранције, водили Србију у бездан ЕУ

rss

08.12.2014. Инфо служба Двери

Ко је одговоран што смо све у Србији распродали, поклонили и жртвовали на олтар ЕУ - без икакве гаранције да ћемо икада ући у ЕУ и да ће се наша жртва икада исплатити. Покрет Двери тражи одговорност свих влада и њених шефова које су од 2000. године до данас водиле државу и народ у смеру који је по нас био и остао - фаталан.

Покрет Двери подсећа српску јавност шта је све у Србији до сада предато зарад безалтернативног пута у ЕУ, односно шта је све неповратно упропаштено - без иједне једине гаранције - да ће Србија икада ући у ЕУ и да ће јој се макар једним делом исплатити што је тако слепо слушала бриселска наређења, упутства ММФ и уцене Светске банке.

Народ у Србији је буквално гладан јер су проевропске владе сахраниле српску привреду и то: скидањем царина на увозну робу чиме је десеткована домаћа производња (једнострано увођењем ССП), пљачкашком приватизацијом, распродајом стратешких предузећа и природних ресурса, укидањем домаћег банкарског система, довођењем страних банака са зеленашким каматама - највећим на континенту, буџетским финансирањем страних "инвеститора" којима и данас плаћамо 10.000 евра по радном месту.

Народ је остао без земље јер је тзв. бриселским споразумом - који је антиуставан - Влада Србије потписала да се између АП КиМ и остатка Србије успостави граница и подигну прави правцијати гранични прелази и успостави права правцијата међудржавна царина.

Народ у Србији је остао без одбране и војске: јер је Војска Србије истопила своје тенкове и разоружала се по НАТО стандардима, тако да би - судећи према речима министра Гашића уочи Војне параде - овим темпом за коју годину постала страљачка секција.

Народ је остао без деце, Србијом влада бела куга, и док сваке године изгубимо становника за по један гра,премијер се у свом експозеу није сетио ни да помене породицу, али је зато успостављен систем "приватних извршитеља" који презадужене породице избацује на улицу: и мајке и децу, а ђацима је уведен предмет који промовише идеологију хомосексуализма.

Ко је одговоран што смо све у Србији распродали, поклонили и жртвовали на олтар ЕУ - без икакве гаранције да ћемо икада ући у ЕУ и да ће се наша жртва икада исплатити.

Покрет Двери тражи одговорност свих влада и њених шефова које су од 2000. године до данас водиле државу и народ у смеру који је по нас био и остао - фаталан.


# Двери НАТО ЕУ војска
@SPDveri @mo_i_vs @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима