Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

СПС Алексинца обележава свој 23.рођендан

rss

25.10.2013. Саопштење СПС Алексинац

Општинска организација Социјалистичке партије Србије у Алексинцу формирана је 25. октобра 1990. године уједињењем Савеза комуниста Србије (СКС) и Социјалистичког савеза радног народа Србије (СССРН) Алексинца.

СПС  Алексинца  обележава свој 23.рођендан

Преносимо саопштење које нам је доставио потпредседник општинског одбора Чедомир Ракић.

За нас социјалисте  23. годишњица оснивања и постојаwа је вредан празник и зато дозволите да члановима и симпатизерима странке  честитам овај велики јубилеј. Наравно, ово је и прилика да зажелим да још дуго година у срећи, радости и успесима дочекујемо нове рођендане СПС-а Алексинца.

Када смо формирали јаку и квалитетну партију левице у Алексинцу, нисмо ни слутили кроз шта све ћемо пролазити. Нисмо ни знали да  нас на трновитом путу развоја очекују бројна искушења, распад земље, санкције, ратови и настојања поједних да нас сруше и униште.

Од пада до поновног успона, СПС Алексинац је са грађанима прошао најтеже време, а од тога,  чак својим 19. годишwим мудрим радом у владајућој гарнитури у успешном вршеwу одговорне општинске власти у интересу грађана. Тиме је само репрезентовао пуну политичку зрелост и данас је прави политички бренд на политичкој сцени Алексинца.

Председник СПС-а и Премијер Владе Републике Србије Ивица Дачић с поносом је изјавио да је СПС неуништив, јер је програм који социјалисти нуде неуништив, вечан и добар пут за народ, а да је висок рејтинг странке резултат озбиљног политичког деловања.

Ова  2013.година  такође, успешна је и за алексиначке социјалисте, који својим радом неће изневерити интересе грађана, а који потврђују своју доминацију и неприкосновен ауторитет на политичкој сцени Алексинца, као и на многим руководећим местима у локалној самоуправи. Зато не постоји ни један разлог да се стидимо зато што смо чланови СПС и спроводимо политику Социјалистичке партије Србије.

Да је тако, потврда је и да су у редовима Општинске организације СПС у Алексинцу  све бројнији млади људи-нови чланови, који посвећују све више пажње  и позитивно оцењују њен рад. Они,образовани, пуни ентузијазма и жеље да се оствари праведно друштво у нашој земљи и нашој средини, и циqеви социјалиста у борби за социјалну правду и једнакост људи, све се више учлањују у СПС. Дубоко су уверени да ће вредности програма социјалиста бити максимално испоштоване и освежене њиховом новом енергијом.

Општински одбор СПС-а у Алексинцу свечано и пригодно обележиће 23. годину од свог оснивања 25. октобра 2013.године у 14,00 часова у сали Комитета.

Част ми је да све чланове и симпатизере партије и заинтересоване грађане позовем да својим присуством увеличају Дан алексиначких социјалиста.


# СПС Чедомир Ракић Ивица Дачић
@socijalisti @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима