Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

SPS Aleksinca obeležava svoj 23.rođendan

rss

25.10.2013. Saopštenje SPS Aleksinac

Opštinska organizacija Socijalističke partije Srbije u Aleksincu formirana je 25. oktobra 1990. godine ujedinjenjem Saveza komunista Srbije (SKS) i Socijalističkog saveza radnog naroda Srbije (SSSRN) Aleksinca.

SPS  Aleksinca  obeležava svoj 23.rođendan

Prenosimo saopštenje koje nam je dostavio potpredsednik opštinskog odbora Čedomir Rakić.

Za nas socijaliste  23. godišnjica osnivanja i postojawa je vredan praznik i zato dozvolite da članovima i simpatizerima stranke  čestitam ovaj veliki jubilej. Naravno, ovo je i prilika da zaželim da još dugo godina u sreći, radosti i uspesima dočekujemo nove rođendane SPS-a Aleksinca.

Kada smo formirali jaku i kvalitetnu partiju levice u Aleksincu, nismo ni slutili kroz šta sve ćemo prolaziti. Nismo ni znali da  nas na trnovitom putu razvoja očekuju brojna iskušenja, raspad zemlje, sankcije, ratovi i nastojanja pojednih da nas sruše i unište.

Od pada do ponovnog uspona, SPS Aleksinac je sa građanima prošao najteže vreme, a od toga,  čak svojim 19. godišwim mudrim radom u vladajućoj garnituri u uspešnom vršewu odgovorne opštinske vlasti u interesu građana. Time je samo reprezentovao punu političku zrelost i danas je pravi politički brend na političkoj sceni Aleksinca.

Predsednik SPS-a i Premijer Vlade Republike Srbije Ivica Dačić s ponosom je izjavio da je SPS neuništiv, jer je program koji socijalisti nude neuništiv, večan i dobar put za narod, a da je visok rejting stranke rezultat ozbiljnog političkog delovanja.

Ova  2013.godina  takođe, uspešna je i za aleksinačke socijaliste, koji svojim radom neće izneveriti interese građana, a koji potvrđuju svoju dominaciju i neprikosnoven autoritet na političkoj sceni Aleksinca, kao i na mnogim rukovodećim mestima u lokalnoj samoupravi. Zato ne postoji ni jedan razlog da se stidimo zato što smo članovi SPS i sprovodimo politiku Socijalističke partije Srbije.

Da je tako, potvrda je i da su u redovima Opštinske organizacije SPS u Aleksincu  sve brojniji mladi ljudi-novi članovi, koji posvećuju sve više pažnje  i pozitivno ocenjuju njen rad. Oni,obrazovani, puni entuzijazma i želje da se ostvari pravedno društvo u našoj zemlji i našoj sredini, i ciqevi socijalista u borbi za socijalnu pravdu i jednakost ljudi, sve se više učlanjuju u SPS. Duboko su uvereni da će vrednosti programa socijalista biti maksimalno ispoštovane i osvežene njihovom novom energijom.

Opštinski odbor SPS-a u Aleksincu svečano i prigodno obeležiće 23. godinu od svog osnivanja 25. oktobra 2013.godine u 14,00 časova u sali Komiteta.

Čast mi je da sve članove i simpatizere partije i zainteresovane građane pozovem da svojim prisustvom uveličaju Dan aleksinačkih socijalista.

Komentara: 0


# SPS Čedomir Rakić Ivica Dačić
@socijalisti @


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima