Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Саопштење ОО ДС

rss

29.07.2015. Бобан Ранђеловић

Саопштење преносимо у целости

Саопштење ОО ДС

Поштовани грађани општине Алексинац.

Сваког дана уочавам проблеме који се не решавају из простог незнања, или непостојања жеље за њиховим решавањем. 

Један од последњих у низу су контејнери, тј. места на којима се они постављају. Живим у улици Мајора Тепића и у суботу су волшебно нестали из пролаза између зграда. Нашао сам их на углу улице Мајора Тепића у Душана Тривунца. За оне који се не сећају, то је било њихово место до пре четири године. А онда два дана након тога се поново враћају на старо место. Надао сам се да су их случајно однели на прање, али на жалост нисам те среће да је цивилизација у Алексинцу толико напредовала, под напредњацима... 

Проблем је дакле следећи. Очигледно је да плана о рапореду контејнера, тзв. Катастра, нема. То је воља пар челника. А њима је битно само да наплате. Напомињем да ово није једини случај. Нетрагом је нестао контејнер и иза Дома Здравља.

У току је грађевинска сезона, ударно време за реализацију пројеката Алексиначких лидера. И шта се реновира или гради? Купљене су просторије „Агроконолијала“, изнад старе робне куће, од Наших пара, а нисмо кренули нити један корак. Имамо три образовне установе које стоје са изградњом. Фасаде зграда падају на тротоаре. Парк „Брђанка“ је у очајно мрачном стању. 

Да се подсетимо и чувеног пута поред реке Моравице за чију се изградњу лично Председник залагао крајем 2014. године, и прозивао у Скупштини опозицију да је глупа, мада је његов сарадник 2013. године ту предлагао паркинг? Ко је сада преварио народ и Одборнике? А када смо код паркинга, шта се десило са оним иза Катастра? Да ли је пречи Општински? Да ли сте направили неки пут? Стазу? Путељак?

Председниче, лето је, идите у друге, околне градове. Јер Вас у нашем граду нема. Погледајте шта се у њима гради и ради, ако већ не знате. А од оволиког нерада, мене би било срамота.

 


# ДС Бобан Ранђеловић паркинг контејнери Душана Тривунца
@demokrate @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима