Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Саопштење: Одговорно за Алексинац

rss

21.03.2016. Бобан Ранђеловић

Не желимо да обећавамо. И нећемо. Желимо да радимо.

Саопштење: Одговорно за Алексинац

Поштовани суграђани. Сведоци смо бесконачних предизборних обећања, лажи наших „вољених“ Општинара и атентата  на наше умове и интелигенцију. Није потребно много труда да свако непристрасан види ко и куда води овај „брод“.

Социјалисти Чедомира Ракића обећавају радна места у још незавршеној приватној фабрици, користећи привилегован положај оца потпредседника општине, који је извођач радова.  „Бој се човека који се ничега не стиди“. Како можете након свега што је овај народ прошао да их и даље лажете? Обећавате? Користите и последњи трачак љихове наде зарад Ваших политичких интереса и удобне фотеље?

Срамна Напредњачка камарила замазује очи смешним тротоарима и чдноватом улицом од 800 метара коју „завршавају“, баш чудно, пред изборе. Отварају поштице које иначе неће радити, јер имамо „забрану запошљавања“, али морају негде да се сликају, јер лажи су се истопиле, а обећања? Њих имају на претек. Јуче сам у Суботинцу од наших суграђана чуо да су чак на ПЕТ МЕСТА обећали посао. Помножимо то са бројем већих села и добијамо цифру од 200-250 људи. Надам се у привреди, али на жалост неспособни и нестручни немају кога да доведу, јер нико не жели да инвестира у Сухотну или Адровцу. То значи да опет лажете и опет обећавате. И ту краја нема.

Брука „бившег УРСа“ је још већа, по сваку цену да се иде на изборе. Па зар је срамније радити у Пошти него људе гледати у очи и лагати?

Не желимо да обећавамо. И нећемо. Желимо да радимо. Да напокон проверене и способне људе поставимо на заслужено место и овој општини понудимо алтернативу. Мислимо да је Неше и радикала било довољно за један живот Алексинца. Мислимо да је време да се покаже Одговорност. Проверите наше биографије. Поверите наше резултате. Очекујте само још боље. Очекујте Одговорно за Алексинац.


# Бобан Ранђеловић избори саопштење Одговорно за Алексинац
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима