Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Саопштење ДС: Наопако

rss

18.01.2015.

Општински одбор Демократске странке у Алексинцу је сачекао последње тренутке у Старој години да у њој изда и последње саопштење. Наопако.

Саопштење ДС: Наопако

Овакво је јер је у овој години све и било наопако. Па уместо жеља за Нову годину, ми говоримо оно што НЕ ЖЕЛИМО.

НЕ ЖЕЛИМО, страначко запошљавање а да су нам обећани конкурси, НЕ ЖЕЛИМО паркинге од 200.000 € а да су нам улице раскопане.

НЕ ЖЕЛИМО фонтану која не ради, а да нико није крив. НЕ ЖЕЛИМО да се 150.000 € да за развој пољопривреде, а 180.000 € за туризам.

НЕ ЖЕЛИМО да у болница нема лекова, а да нам се министри лече у иностранству. НЕ ЖЕЛИМО да се смање плате јавном сектору а да се Премијеру повећају. НЕ ЖЕЛИМО медијски мрак, а да причамо о Европи.

НЕ ЖЕЛИМО да нам општину воде дилетанти који ни своју ограду нису офарбали. НЕ ЖЕЛИМО да се не зна где је потрошено 500.000 €. НЕ ЖЕЛИМО да се тендери намештају браћи, кумовима и побратимима у износу од 1.600.000 €.

НЕ ЖЕЛИМО да нам Председник општине прима већу плату јер је неко пре њега погрешио, а он НИЈЕ знао. НЕ ЖЕЛИМО да се исплаћује ПРЕКОВРЕМЕНИ НЕРАД, а да нам на бироу седе млади људи без динара.

НЕ ЖЕЛИМО да се гласови купују назаконитим исплатама, а да нико за то касније не одговара.

НЕ ЖЕЛИМО блатњаве улице, НЕ ЖЕЛИМО коловозе који као да су из Бејрута увезени. НЕ ЖЕЛИМО да локална самоуправа само прича о инвестицијама, а највећем инвеститору ни простор за паркинг на Алексиначком Руднику није обезбедила. НЕ ЖЕЛИМО дас више замајавају причом како ће нам бити боље, јер некима већ јесте, а већини НИЈЕ. НЕ ЖЕЛИМО да нам се понови икада више овај СНС-овски хаос.

Нова Година ће имати многе атрибуте, један од њих је сигурно и ПРЕДИЗБОРНА, али ми вам желимо пре свега МУДРУ. Читајте између редова, не сматрајте наставнике и професоре кривим што ваша деца не иду у школу, они само бране своја права, желе да имају иста као и чистачица у ЕПС-у. Нису криви ни доктори, јер желе плате као и у Босни и Хрватској, јер њихов Председник има чак и мању плату од нашег. Нису криви ни радници у јавном сектору што пензионер имају испод 25.000, крив је Премијер, јер је повећао плате својим Директорима који имају преко 100.000 динара. Нису криви ни људи који гласају против СНС-а, па да им неко разбија главу.

И сада, на почетку смо Нове Године, наопако насађене.

 


# председник општине СНС ДС Бобан Ранђеловић саопштење Нова година
@sns_aleksinac @demokrate @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима