Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Проглашена листа "Одговорно за Алексинац"

rss

27.03.2016.

Општинска изборна комисија прогласила је изборну листу „ОДГОВОРНО ЗА АЛЕКСИНАЦ-ИВАН ДИМИЋ“ која ће на гласачком листићу бити под редним бројем 5.

Проглашена листа "Одговорно за Алексинац"

Листа  је потпуна са 55 кандидата за одборнике из свих делова општине Алексинац. Својим потписима кандидатуру ове листе подржало је 1775 бирача.

„ОДГОВОРНО ЗА АЛЕКСИНАЦ - ИВАН ДИМИЋ“ је листа грађана који су забринути због стања у којем се налази општина Алексинац, који желе да се чује њихов глас и спремни су да се ангажују како би се прекинуло даље пропадање наше општине.

Кандидати за одборнике су људи различитих занимања, нивоа образовања и различитих политичких опредељења који су свесни чињенице да на локалном нивоу нема високе политике и да треба решавати свакодневне проблеме обичних људи. Спремни су да заступају интересе својих комшија и суграђана, да у Скупштини општине Алексинац износе њихове проблеме и утичу да се ти проблеми реше.

Носилац листе је Иван Димић, председник ДСС у Алексинцу, други на листи је Бобан Ранђеловић, председник алексиначког ДС-а. Поред чланова ДСС и ДС на листи су чланови других странака и покрета.

Највећи број кандидата, њих 31, нису чланови ниједне странке. Многи од њих се први пут кандидују на изборима и нису се бавили политиком до сада. Заједничко за све њих је да желе смену катастрофално лоше власти у Алексинцу и промене које ће општину Алексинац учинити повољном за рад и пријатном за живот сваког њеног становника.


# Иван Димић ДС Бобан Ранђеловић општина избори ДСС Одговорно за Алексинац
@demokrate @dsscentar @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима