Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Предизборна обмана

rss

20.04.2016.

Од најаве расписивања избора у нашој општини изражену активност има Јединствена Србија странка Драгана Марковића Палме.

Предизборна обмана

Грађанима општине Алексинац се обећавају куле и градови, па с тим у вези напомињемо да је ЈС и до сада заједно са СПС била у власти и на општинском и на републичком нивоу и да иста за Алексинац апсолутно ништа није урадила.

Тачно је то да је Драган Марковић Палма користећи уцењивачки коалициони капацитет на нивоу Републике доста корисног урадио за Јагодину, али је тачно и то да ни у једној другој општини у Србији његовим ангажовањем ништа није урађено.

Поставља се питање како се захваљујући политичком утицају обезбеђује бољи живот искључиво грађанима Јагодине, ако су то средства свих пореских обвезника грађана Србије, па и наша алексиначка?

Ако уназад неколико година ангажовањем ЈС у Алексинцу ништа није урађено, како поверовати у причу да ће у наредном периоду Алексинац и приближно изгледати као Јагодина?

Надамо се да ће грађани наше општине препознати овакве предизборне трикове, односно да ће Влада Републике Србије и у наредном мандату да поведе рачуна о равномерном регионалном развоју, да би се спречило фаворизовање само једног града и једне општине у РС.

Напомињемо да за ту странку гласају бирачи на нивоу целе Републике, а она се бави искључиво проблемима једне општине - своје Јагодине.

Гласач СНС-а, име и презиме познато редакцији


# избори Влада Републике Србије Јединствена Србија Драган Марковић Палма
@JS_domacinski @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима