Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Познати детаљи афере у алексиначком ДС-у

rss

16.12.2013. Д. Остојић

Откривени детаљи око спорних 500 евра који већ данима представљају главну тему предизборне кампање у ОО ДС Алексинац.

Познати детаљи афере у алексиначком ДС-у

Један од чланова ДС-а, који је присуствовао спорном састанку у Нишу, је дао званичну изјаву о свему ономе шта се дешавало у простријама Окружног одбора ДС у Нишу. Изјаву преносимо у оригиналу. А.М. је о спорном састанку рекао:

"Дана 2.12.2013. године, на позив господина Бобана Ранђеловића, присуствовао сам радном састанку у просторијама Окружног одбора ДС-а у Нишу. Састанком је председавао и састанак је сазвао господин Душан Милисављевић, председник Окружног одбора. На састанку је господин Милисављевић изјавио да је једном од кандидата за председника Општинског одбора Алексинац, господину Милошу Петровићу пре неколико месеци (вероватно у јулу месецу) дао 500 евра. Петровић је потврдио да је примио тих 500 евра и да су исти потрошени на плаћање неких рачуна (кирија и плата техничког секретара)."

Све то и не би било толико велики проблем да у оквиру послатог захтева Извршном одбору није послата и изјава техничког секретара и власника објекта коме је кирија требала да буде плаћена. Обоје негирају да су икакав новац добили.

Тако је Д.М. изјавио, да он као власник објекта у коме је смештен ОО ДС Алексинац, није примио никакав новац на име закупнине од Милоша Петровића.

Д.Ј, техничка секретарица ОО ДС Алексинац  је такође дала изјаву у којој каже:

"ја, техничка секретарица одбора Демократске странке у Алексинцу, изјављујем да нисам примила никакав новац за плаћање рачуна Демократске странке од Милоша Петровића".

Цео проблем, везан за 500 евра страначког новца у алексиначком ДС-у, настао је оног тренутка када је један од кандидата за председника ОО ДС Алексинац, Бобан Ранђеловић упутио захтев да се другом кандидату Милошу Петровићу оспори кандидатура, јер је добијених 500 евра ненаменски потрошио.

Иако смо тражили изјаву Милоша Петровића на ову тему, он није желео да је достави тако да за сада незнамо које је његово објашњење везано за ову аферу.

 


# Бобан Ранђеловић Душан Милисављевић
@DusanORLDusan @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима