Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Отворено писмо председнику општине Алексинац

rss

01.11.2014.

Бобан Ранђеловић председник ОО ДС Алексинац је послао отворено писмо председнику општине Алексинац Ненаду Станковићу.
Писмо објављујемо у целости.

Отворено писмо председнику општине Алексинац

Да ли сте задовољни господине Председниче?

Питање којим Вам се директно обраћам, као Председник једне водеће опозиционе странке, Председнику једне водеће позиционе странке, је ваљда питање које постављате сами себи сваког јутра.

Да ли погледате улице нашег града? Да ли свратите понекад у Дом Здравља (али да није преко реда)? Да ли изађете ван паузе у град, чисто да видите где седе ваши руководиоци?  Да ли се запитате где су нестали људи из овог града? Да ли видите, или можда не, просјаке на улици? Бескућнике? Целе зграде некадашњих успешних фирми, од којих су сада само рушевине?

Лепо је живети у удобној фотељи, у пресвученој мајци, са платом Председника, службеним аутом, возачем, армијом људи иза себе који живе за понеко обећање. Али, сада већ озбиљно постављам ово питање:

Да ли сте задовољни господине Председниче, Ненаде Станковићу?

Вероватно ни Ви не знате колико сте година Председник, али једно је сигурно, од када јесте, нама је све горе  и горе. И не сваљујте кривицу на друге, предходне; превише кратко их је било, били сте у главном Ви.

Поставите питање самоме себи. Да ли је било потребно 7 (седам) нових аутомобила, као трошак овом Алексинцу? Да ли је била потребна студија о стационарном саобраћају, која је коштала 500.000,00 динара, а неупотребљива је, и сада је се више нико и не сећа? Да ли је Алексинцу био потребан плато испред Дома Културе од 400.000,00 € (ово нагађам, јер мислим да нико жив не зна крајњу цифру овог платоа)? Да ли се питате како је људима који иду на дијализу у комбију, ког је Општина купила; али без климе, која је била једна од услова тендера? Да ли се питате куд нестадоше неколико милиона динара на име казни, која су јавна предузећа и установе платиле?

И не мислите да Вам све ово говорим јер сам жељан власти; не, жељан сам бољег и лепшег Алексинца, каквог се сећам из моје младости. Ви очигледно нисте човек ко га може учинити таквим. Без идеје и без жеље, Ви нисте човек кога видим на на челу општине.

Да, у праву сте господине Председниче; оцену дају људи на изборима, и верујем да ће једног дана та армија људи иза Вас, увидети да ИЗА Вас нема погледа на лепши, здравији, бољи и поштенији Алексинац.

Тај дан је већ близу.

 

Председник ООДС Алексинац
дипл. инг. Бобан Ранђеловић


# СНС ДС Бобан Ранђеловић Дом здравља општина плато саобраћај јавна предузећа аутомобил Ненад Станковић
@sns_aleksinac @demokrate @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима