Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Новости из СПС-а у вези унутрастраначких избора

rss

09.10.2014. Д. Остојић

Из дана у дан се мења ситуација у алексиначком СПС-у, везано за подршку кандидатима за место председника општинског одбора.

Новости из СПС-а у вези унутрастраначких избора

Од нашег саговорника Д. Р. смо добили нове вести:

"Срба већник и Ђуза одборник су прешли код Чеде. Подржавају реформу одбора и став да се партија подмлади. На тој страни су још и Ненадовић, Милена Максимовић и Драган Зец. Код Мује је остала директорка Зорица и одборник Моша."

Такође, сазнајемо да су у изборну трку обе струје звале и људе из старе гарде СПС-а. У разговору са Т. Ђокићем смо сазнали детаље:

"Тако је Остојићу. Оба табора су ме звала да се укључим, али ја нисам хтео.Сви су се они огрешили о мене. Очувао сам партију у доба ДОС-а и кризних штабова, помагао и Мују и Ненадовића кад год је требало. Они су ми окренули леђа чим су ојачали. Сад ме зову јер им требам, али ја сам искрено разочаран. Чим су дошли на власт у партији, одмах су скинули слику Слободана Милошевића, а под Милошевићем су све постигли. Тако да изборе у алексиначком СПС-у посматрам са стране. Не чуди ме што Мују издају њему најближи, јер сам и ја тако нешто доживео." истиче г. Ђокић.

Из незваничних извора, сазнајемо да је кренула и прљава кампања. По за сада непотврђеним информацијама, Драгославу Живадиновићу Муји су послали уцену: "Или да одустане од кандидатуре или ће га сменити са места директора Дирекције. Он би можда и одустао, али не жели да изневери оне чланове странке који су стали уз њега и подржали га да се кандидује." истиче наш саговорник.

 


# СПС Милена Максимовић Чедомир Ракић Драгослав Ненадовић Драгослав Живадиновић Зорица Милојковић Томислав Ђокић Драган Зец
@socijalisti @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима