Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Нови одборнички клуб у алексиначком парламенту

rss

29.04.2013. Извор: Радио Алексинац

На почетку јучерашње седнице СО Алексинац одборник Милан Вељковић објавио је да је основан Самостални одборнички клуб који за сада чини пет одборника.

Чланови тог клуба су Милан Вељковић, Александар Кузмановић, Вукица Петровић, Славиша Стевановић и Новица Аритоновић, досадашњи одборници ДС-а.

Нови одборнички клуб у алексиначком парламенту

Вељковић је том приликом истакао да су сви одборници, који желе да се боре за политику на локалу и добробит грађана Алексинца, добродошли у овај клуб.

Што се Демократске странке тиче, политика централе на челу са Драганом Ђиласом је за ове одборнике постала неприхватљива и због тога су се разишли. Нема политичког непријатељства са ДС-ом, али неће бити ни сарадње, каже доскорашњи први човек демократа у Алексинцу.

- Први разлог за оснивање Самосталног одборничког клуба је тај што је централа странке  била против тога да Демократска странка након избора уђе у власт на локалу. Ми сматрамо да подршку грађана, која је преточена у мандате, а та бројка – 10 мандата – није занемарујућа, треба искористити за вођење политике на локалу, без државне политике, односно политике која ће бити за добробит грађана општине Алексинац.

Вељковић је додао да ће овај клуб представљати конструктивну опозицију, односно да ће подржати све предлоге и идеје за које сматрају да су добре за локалну заједницу.

 

video...

Коментара: 0


#
@ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима