Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Незадовољне демократе покрећу смену председника одбора у Алексинцу

rss

29.08.2012. Јована Савић

Група од десетак незадовољних чланова ОО ДС Алексинац је покренула процедуру за смену актуелног председника ОО ДС Алексинац, Милана Вељковића

Незадовољне демократе покрећу смену председника одбора у Алексинцу

За сада је ту иницијиативу потписало 15 чланова општинског одбора од укупно 28. Циљ иницијативе јесте да се сазове састанак општинског одбора са једном тачком дневног реда, гласање о поверењу актуелном председнику Милану Вељковићу. Предложени термин је субота, када би осим гласања о поверењу, била предложена и друга тачка дневног реда, избор повереника ОО ДС Алексинац. По речима Милана Вељковића, то је само још један од покушаја његове смене каквих је било до сада, и све су се завршиле неуспехом:

,,Свестан сам многих својих недостатака, али је дефинитивна истина да сам ја један од најуспешнијих председника ДС-а. Место председника одбора нећу напуштати, ни под каквим притисцима, и на челу странке ћу бити и у наредном периоду од 2 године, колико год се то некоме свиђало или не.,,

С друге стране, група незадовољних чланова одбора сматра да је дошло време за детаљне реформе у алексиначком ДС-у, јер је актуелни председник направио многе пропусте у вођењу странке, али нико од представника незадовољне групације не жели у јавности да прича.

- Све што будемо имали да кажемо, казаћемо на састанку општинског одбора - је био одговор једног од представника иницијатора смене.

Ко ће бити званични представник алексиначког ДС-а у наредном периоду, показаће суботњи састанак општинског одбора.

По непровереним информацијама састанку ће присуствовати и Марко Ђуришић, као и посланик ДС Душан Милисављевић.



# Душан Милисављевић Марко Ђуришић
@DusanORLDusan @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима